ulas bey, 2017 yılının ilk 9 ayında satışlar zaten 288 milyon TL olarak gerçekleşti.
400 milyon TL yerine 300 milyon TL yazdınız sanırım.
Printable View
Düzeltme bitti gibi 16 altı yok gibi.Dökülenler döküldü yola devam cuma 20 görürmüyüz diye sesli düşünüyorum.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yataya sarabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221
Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Sirketi tanimak baska, olmayacak seylere inanmak baska. Amaci polemik olusturmak isteyen art niyetliler var. Bildiginiz bir sey varsa paylasin bizde faydalanalim. Yine soyluyorum 2023 de 1 milyar usd ciro olamaz. Su an 1 milyar usd ciro yapan kac sirket var bist te? Evet patron demis ama ufurmus bence. Ucuk bir hedef olmus. Bu sene ki satis buyumesi hem satis hem de kur artisina bagli. Her yil bu hizda buyume olamaz. Mutlaka buyume devam edecektir fakat makul ve ilimli bir buyume olacaktir.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayal olarak görürüz 20yi cumaya.Çakma 4 milyon satış gerçekten satılana kadar bize huzur yok.Kime sattınız diye sorduğumda ,efendim buna cevap veremeyiz diyorlar.Şuradan bir ihale aldık diye KAP a bildiriyorlar.Şirketin %10 satılmış .Sadece sattık diyorlar.Gizlediğinize göre işin içinde bir iş var şüphesi uyandırıyor.SPK ya mı soralım ortağımız bize bilgi vermiyor diye.