borsa oyunlarıyla senden benden alacakları parayla zaten ceplerini dolduruyorlar..
toplam personel sayısı 6, ortak oldukları girişimde bulundukları yazılım şirketinde 200 kişi çalışıyor ama orası beni ilgilendirmiyor.
geçenlerde bir arkadaşta girişim şirketinden ne bekliyosun 6 kişi yeterli demişti. fakat yaptığı girişimler yaptığı zararlar ortada..
ANELT kapalı ellerindekilerin ne kadarını sattılar bilmiyom cunku satış haberi yok sitelerinde,
GEREL 2015 yılından bu yana 2.64 almışlar gerelin dunku kapanısı 2.02 bununda satış haberini sitelerinde göremedim.
satış haberlerinin goremedigime göre halen ellerinde oldugunu dusundugumde senin benim paramla bu salak yatırımları yapmışlar ve paraları batırmışlar diye düşünüyorum.
herkes kendi kararını verecek tabiki kimseyi etkileme peşinde niyetinde değilim. ben kendi adıma kandırıldım KAP'a gönderdikleri halka arz haberleriyle... ve Sazan gibi atladım. Kuyunun içine düştüğümde iş işten geçti. takipteki hisselerimin en az %40 prim yapması nedeniyle ciddi olarak zarardayım. bu yuzdende sadece olanları yazmaaya calısıyorum.
adamlar kendi sitelerinde yazmışlar aldık diye merak eden okusun.
http://www.verusaturk.com/haberler.aspx