Ne alakası var. Ağırlıklı ortalama değil kapanış fiyatından hesaplanır taban ve tavan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
peki siz bilirsiniz....ytd
https://www.tradingview.com/x/ROGz3aKV/,
GSRAY
GSRAY, 3.88 fiyatında çizgisine devam etmektedir.
İlgili grafikten, tüm başlıkların toplamı değerlendirildiğinde, rating ‘in tut ve sat verdiğini, bunun yanında 3.70 ve üzeridne al için osilatör çizgilerinin şekillendiğini görmekteyiz. Mumlar güçsüz ve kırmızı fakat sonraki hafta düzeltme gelebilir.
Nedense 2-3 sene öncesinden son 5 aya kadar yani hisse diplerde gezinirken (1.20-2.50 arası) teknik - temel bazlı olumlu ya da olumsuz yorumlar olurdu hissenin geleceğiyle ilgili. Ne zaman ki ( son 5 ay) hisse 3 ün üstüne attı ses soluk kesildi. Neden? Bu olağanüstü haftayı yorumlayacak, pasta paylaşacak kimseler yok mu? Bir kaç sorum var. 09.09.2020 Perşembe tüm spor hisseleri düğmeye basılmış gibi aynı anda nasıl dibe çakıldı? Ayrışmasız olarak 4 hissede tabanlar nasıl sürüyor? Kimler aldı?? Kurumların yeni maliyetlenmeleri nelerdir? Yeni dip nedir sizce? Sportif başarı vs.nin etkisi artık masal gibi geliyor bana. Çünkü hareketlerde ayrışma yok. Hadi biraz yorumlayın lütfen. Acı ya da tatlı biz hissedekilere biraz ufuk olsun. Saygılar. (P.S. sessiz çoğunluk)
elinde varsa hemen kurtul...stop loss can idir...ytd...
İyi bir silkememi yoksa iyi bir mal yıkmamı bunu zaman gösterecek
Efendi spekler iyi kazandırdı
zorakipaşha
Yarın gs ile deva arasında kararsız kaldım. Yarın spor hisseleri taban açar fener harici taban bozulur diye düşünüyorum fakat geri tabana basarsalarsa kötü olur. Sabah 9.55 hacimlilerde spor hisseleri ilk sıradaysa tabanın bozulacağına işarettir. Ytd