Taban olursa 1 lot daha atarım cebe gucumuz anca btr ye yetiyor :)... Diğerleri aştı bızı, ıskur ve Atr sahipleri by oldu yakında bıyıklı akabinde yabancı olurlar :kahkah::kahkah:..
Printable View
Taban olursa 1 lot daha atarım cebe gucumuz anca btr ye yetiyor :)... Diğerleri aştı bızı, ıskur ve Atr sahipleri by oldu yakında bıyıklı akabinde yabancı olurlar :kahkah::kahkah:..
Aynen üstad gaza gelip almıştım sn fibonacci başımı döndürmüştü ama beklemedik, ihtiyaçta vardı o ara malesef verdık, nasıp değilmiş ben fazla zengin olmayıda sevmim :kahkah:... Parayı bulunca bızım yerliler malum önce avradı değişip sonra yolunu şaşırıyler ben fazla paradan korkarım... O yuzden btr bana yeter :kahkah::kahkah:...
Btr 40bindeyken satip kur alalim dedik. Acikcasi korktum cikipta alamazsak trenden inmiş olacaz. Buraya kadar hisseyi hamal gibi tasidigimizla kalirdik. Hic oynama yerinden oynasma dedim kur eşi benzeri yok gerçekten. Ytd .
Yazıyorum buraya ıskur 360 eşleşsin btr 2.seans açılışta 50 ustu fiyatlar.. Atr ucuza gıdıyor bence... Sadece tahmin...
Eşleşmeler iptal 250 275