Kesin mi!!!?
Printable View
piyasa öngörülemezdir, sana bu dünyada kimse kesinlik veremez
ky olarak bize düşen en yüksek olasılığa sahip yerden işlem açmak; hem zaman hem de fiyat olarak stop belirlemek, kimsenin gazıyla, tüyosuyla değil kendi analizimizle karar vermektir.
unutma ki yatırım bir olasılık oyunudur, kazanmak da vardır kaybetmek de; sen piyasayı kontrol edemezsin sadece kendi kararlarını kontrol edebilirsin (stop koyma, hedef koyma, işlem yönetmek gibi)
Malesef zor yoldan her bir hatayı tecrübe ederek öğrendim.
Forumlarda tahtaci yancilarini rahatlıkla tanıyorum, hisse 8 kusurlerdeyken bakın patron satıyor ama hisse taş gibi sağlam duruyor diyenler vardı aha dedim cakacaklar. Ben bu ahlaksızlıktan çok rahatsız oluyorum. Bizi kandıran bizden olamaz. Hile ile spekülasyon arasında ince bir sınır var. Ben kanmiyorum ama kanan çok ky var onlar için üzülüyorum.
Bugün biraz yerinden oynadı,niyeti önümüzdeki günlerde belli olur.
Niyeti tekrar satmakmış,yine indirdiler 4.80'e,gözü doymamış patroniçenin hala.
İnandırıcı olması için ikinci tavanı çekip 6 üstüne atması lazım,yoksa trade sistemine göre çalışır...ytd.
Dün 5.43 tavan çekmişti,bugün 5.70 üstüne attı,patroniçe ve eşi,tahtacısı yine gel,gel yaptığı hisseyi ky üstüne yıkarak 5.29 seviyesine indirdi,zaten tavan çekmesi inandırıcı değildi,inandırıcı olması için 6 üstünde kalması lazım...ytd.