https://youtu.be/R-5Qz2G43kw
Artan faizler ,dların yükselişi etkisi ile gayrimenkul piyasası durgunluğa girdi.Ama fiyatlar bir zaman sonra tekrar yükselecek çünkü dolar yükseldi....Bu gayrimenkul sektörü böyle .Paran varsa kriz mriz dinlemeyip yatırımını yapacaksın....!!!Ama artık gayrimenkul tarafına para aktarmayacağım.Orası kendi kendini besleyecek....!!!
Ben borsadan aldığım zevki hiçbir yerde alamıyorum anladım.Gayrimenkul tarafı çoluk çocuk içindi .
Borsa ise kendim için ve artık buraya daha fazla öenm verceğim....Hayallerim var borsada....4 yıllık bir tavukçuluk maceram oldu ve de bu zamanda hayatın ne bok birşey olduğunu anladım.....Borsadan intikamımı alıyorum ama daha bitmedi .Tabii ki herşey nasip kısmet ama çalışmadan da gayret etmeden de hiçbir şey olmuyor.Gayret bizden nasip Allah tan....Biz yapacağız ve tevekkül edip sonucunu Allah a bırakacağız....!!!
Hedeflerim artık çok daha büyük.Kendime yeni bir HEDEF belirledim.Borsada kalan paramı 5 yılda 1 MİLYON DOLAR a yükseltmek.Olur mu bilemem ama neden olmasın....!!!!