Sayın spek , en azından bir ezber bozma hareketi oldu kutlarım ,devamını dilerim.
Demek ki olmaz diye bir şey yokmuş , biraz hareket herkes için iyidir .Fazla bir şey olmasada yine de bence iyi bir şeydir.
Printable View
Sayın spek , en azından bir ezber bozma hareketi oldu kutlarım ,devamını dilerim.
Demek ki olmaz diye bir şey yokmuş , biraz hareket herkes için iyidir .Fazla bir şey olmasada yine de bence iyi bir şeydir.
Kasası dolar dolu tahmini dolar kur farkından 474 milyon artı kar beklenen tarihi zirvesi 1.22$ dolar olan hisse .54 cent olabilir mi
Şirket sahibi Dostlar babanızın adına ve kurumsal kimliğinize güvenip yatırım yapan küçük yatırımcıyı sürekli 31 yazan küçük yatırımcının üç kuruşunu elinden almaya çalışan bir ekibe bırakmışsınız
Hisse geri alımı yapan yatırımcısını koruyan şirketlere saygı duyuyorum fiyat olarak da yansımasını görüyoruz
Reklamın büyüğü borsada yapılır yıllardır kullandığım ürünlerinizi artık evime sokmuyorum
Halka arz etsen 54 centten mi arz edersin
El insaf ky gırtlağına çökmüşler lokmasını boğazından alıyorlar
Adının hakkını ver yada seyret ytd
Bu yıl ilaç 50 kuruş kar dağıtabilir, yani 340 milyon lira civarı.
Büyük bir rakam gibi gelmesin, 20 milyon Avro'dan biraz daha fazla.
En son 50 kuruş dağıttığı yıl 2017'de. Yani ortalama Avro kuru 4 lira 30 kuruş civarı iken.
Topluluk kabaca her yıl 200-250 milyon Avro nakit yaratıyor tahmin ediyorum. Elimizde bir veri yok. Büyük yatırımlar ufukta görünmediğine göre gerek holding gerekse ilaç çok rahatlıkla temettü verebilir.
10 kuruş düşürünce malını alan var mı
Yok
Yükseltince bir iki yolunu şaşıran adına ucuzluğuna tav olan bir iki ky var mı
Var
Sadece üç beş ky soymaya kurulu kapan kurmuş
Köpeksiz köyde değneksiz geziyor
Buna izin veren şirket yönetimi var mı
Var
Adama sorarlar ortakmısınız bu soyguncularla
Devasa tahtalar yüzde onlar yapabiliyor da sen ne yapıyorsun
Garibanın üstüne çullandın
Vurun abalıya
Yönetim sen hangi endekste takılıyorsun
Hangi matematikle yatırımcını koruyorsun
Ytd
09.12.2021 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ECILC) payları ile ilgili olarak 7,43-7,49 TL fiyat aralığından 150.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız 09.12.2021 tarihi itibarıyla %29,93 olmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982538
Ben bu işi anlamadım
En son bim çıktı
Şu kadar para ayırdık
Piyasa ederinin altında işlem görüyor diye
Sen ne yapıyorsun
Kafa mı buluyorsun 150 K senet aldım diye
Bir parmak bal çal ky ya
Ciddi bir firma ol adını koru
Babanın adına güvenip gelen ky kurda kuşa ite uğursuza yem yapma
Onlar seninle kafa buluyor
Aldığın fiyatın altına düşürüyorlar
43 den kapattı zorla
Birde her gün karanlıkta götürüyorlar ky üç beş kuruş
Her fırsatı değerlendirip çakıyorlar senede
Senedin kökü sende
Az biraz ky birde bu şebekede var senet
Sizden habersiz yapıyorlarsa bravo senedi bu fiyata çekenlere
Holdinglerin arasından bu zihniyetinizle silindiniz herhalde
Yılların Eczacıbaşı nı kimse anmıyor
İki sanat bir top faaliyetiyle olmuyor bu işler
Senedin hakkı neyse onu ver fazlasını isteyen yok
.54 cent değerin
Biz aldığımızda bir doların üstündeydi ytd
Babasının kemikleri sızlıyordur..İlaç sektörü gibi dünyanın en önemli sektörnü bırak müteahhitliğe soyun..Onuda eline yüzüne bulaştır.. Borsada görüp görebileceğiniz en sinsi patron..Hangi şirket kimin iştiraki kim kimin sahibi tam bir kördüğüm kurmuşki, inanın kendi bile işin içinden çıkamıyodur.. Şansımıza dolar euro arttıda kur farkından para kazanacağız..eğer olursa birde rahmetli babasından miras kalan Kartal arazisi..
2020 Madencilik Ürünleri Sektör 1.cisi Ekom ECZACIBAŞI DIŞ TİC. A.Ş. Ş227.361.477,84
2020 Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri 2.cisi EKOM ECZACIBAŞI DIŞ TİC. A.Ş. Ş216.515.008,04 (Birinci şişecam)
2020 YILI TÜRKİYE'NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI
2020 Genel Sıralaması
21.ci Ş584.808.020,39 28 EKOM ECZACIBAŞI DIŞ TİC. A.Ş
https://www.tim.org.tr/tr/raporlar-i...-dosyalar-2020