şu anki iktidarın en büyük şanslarından birisi de tabii zayıf muhalefet...kılıçdaroğlu rte için çok büyük şans...baykal vardı ondan önce onun zaten asla ülke yönetmek gibi bir derdi olmadı...o her zaman chp başkanı olmaktan mutluydu ve kendisine yetiyordu...chp ye oy veren birisi olarak hiç sevmem kendisini...
chp'nin her şeyden önce kendini yenilemesi lazım...şu anki chp ye baktığım zaman hdp ile kanki olmuş ve köhnemiş bir kadro görüyorum...bunu her seçimde chp'ye oy vermiş birisi olarak söylüyorum...hele zaten hdp ile el ele kol kola olmaları beni yeterince sinirlendiriyor...ATATÜRK'ün partisi Türkiye'nin bağımsızlığına kasteden bir örgütün siyasi ayağı ile yan yana olamaz...bu içler acısı bir durum...ha diğer taraftan akp lilerin de çıkıp bunu koz olarak kullanması çok gülünç oluyor...megri megri falan filan unutmadık...haburda teröristlerin davulla zurnayla ülkeye girmesini unutmadık...
bu nasıl değişir değiştirilir bilmiyorum fikrim yok...benim sadece 1 oyum var onu da seçimden seçime kullanıyorum...