128 milyar dolari bitcoine basacaktik,
Simdi ceviz kiriyorduk :oleyo:
Printable View
Yeni makamı hazırdır. :whistling:
Sayin Hayek lafim size degil yanlis anlamayin ama nereden gelirse gelsin bu tarz hayali senaryolara inanmam.
Dedim ya hep konusulagelir bu senaryolar. 10 geldi 20 yolda vs vs. Tabi normaldir yani doviz bu kadar cikmisken birilerinin gelip herseyi almasini, efenim off shore da tutulan yuzlerce milyar usd nin ulkeye girecegi vs vs her kur ataginda konusulur. Sonuc ne gelen olur ne giden. İste saglam reel faiz verirsen swapci vurkac tayfa gelir banka uzerinden o da bir ise yaramaz sicak paraninda sicagi.
100-120 milyar usd likit zaten kimsede oldugunu sanmiyorum. Ancak Londrali baba fonlar falan toplanacak bir kac yilda sokar o parayi ona da kredi notu malum cogu istese de gelemiyor. Riskli varlik sinifinda ulke.
Kur duser mi duser. Zaten bir geri cekilme yapmasi lazim. Ama oyle bir para gelmez.
Bence hiçbirşey satılmasın ..Sadece yap işletcilere aktarılan su kesilse ülke düze çıkar...Neyse
Bana göre iktidarın önünde 2 seçenek var...
1-Son kalan malları satıp ömürlerini uzatmak.
2-Ülkeyi daha kötü duruma düşürerek yeni İktidara dibi sıyrılmış kazanı teslim etmek...Ana muhalefet olurlarsa bir sonraki seçimde tekrar iktidar olma olasılıkları olur...
Sen iktidarda olsan ne yapardın!!!