Abka baktiysan kaldiracam resmi
Printable View
Abka baktiysan kaldiracam resmi
Şirketler çalışanlarına araba veriyor, bu kalemdeki harcamalar UFE'de gözüküyor, normalde maaş verse ve kişi arabası ile işe gelip gitse benzin, sigorta, yedek parça, köprü geçiş, otopark vs bir çok kalem TÜFE'de daha yüksek ağırlıkta olacak.
Otomobil TÜFE'de ama konut ise TÜFE'de sadece kira olarak var, üstelik yeni kira olarak değil eski kiralar üzerinden diye biliyorum, orada da bir problem var bence.
Abka gorduysen cevap yaz yemege cikacam
Gunde 10 tane yazi yazmamisim bugun 15 olmus , kotamizi doldurmusuz :kahkah:
Buradan itibaren çöküş bekliyorsan şuan ki fiyattan veya yakın fiyattan AGRESİF ENDEKS SHORT YAPMALISIN...
GÜNLER ÖNCE YAPILMIŞ SHORT BİZİ İLGİLENDİRMEZ..
MESELA BUGÜN yapılan shortu görmek isterim..yoksa endeks 2.555 iken ki değerinden 3 gün önce yapılmış shortun anlamı yok.
Bu karlı pozisyon endeks yükselse bile karla kapatılabilir.
Eğer gerçekten global çöküş beklesem şuanda bile dibine kadar aktiften short açardım.
Tmm ben gördüm, abka abiye süüülerim, sen sil gönderini :) kâr zarar kişinin kendinde kalması gerekir bence portföy ulu orta umuma açık yerde ifşa edilmemeli
Çocuklar gibisiniz ha :he:
Gecen hafta actim bu pozu gunluk taze short acmadim duruma gore ek short acarim veya kapatirim . Ayrica karda degil o poz dikkatli baktiysan gldtrf den zarar var onu hedge etmek icin acmistim . Gecen hafta acilan poz icin dusus beklemek caiz degil mi ? Adamlar 1 ay once actigi pozda bekliyor benimki yine taze sayilir . Simdi tebdeki amca gelse onun pozu da kabul etmezsin sen gecen sene acildi bu poz diye . Neyse uzatmaya gerek yok bol kazanclar