Ula SPK şu kapı bu gün de sümen altı ettiniz herhalde çıt yok yeni yıl hediyesi diye Aralık son günlerine mi sakliyorsunuz birazcik da halka arzlarin kaymagindan firsat bulursanız iki kelam yazıyı yazın garı dedim SPK ya ama çit uok
Printable View
Ula SPK şu kapı bu gün de sümen altı ettiniz herhalde çıt yok yeni yıl hediyesi diye Aralık son günlerine mi sakliyorsunuz birazcik da halka arzlarin kaymagindan firsat bulursanız iki kelam yazıyı yazın garı dedim SPK ya ama çit uok
Tenik/temel çok anlamıyorum ama piyasanın böyle biçildiği bir dönemde tarihi zirvelerde kapatması bana burada daha çok eğleneceğiz gibi geliyor. YTD Nazar değmesin :)
Yazdığıma, yazacağıma pişman etti... Bir keyifle arkaya yaslanamadık.. En iyisi susup kenarda beklemek
Hiç sormayın aynı şekildeyim ha gelecek ha gelecek diye söylüyorum tam tersi aşağı basıyor topu topu 11.000 lot civarı işlem hacmi kendi aralarında oynuyor ağalar bizle dalga geçer gibi onlar sabırla bizde de daha sabır var sakince devam beklemeye almadan bir yere ayrılmam evlatları
Bu hafta hiç sermaye artırım kararı çıkmadı SPK dan icimden bu gün veya yarın supriz yapacak diyor seytanlarim
Sayın mercek ilk kez bu kadar bu akşam aşağa düştüler tahmininiz çok geçerli bencede 👍
Sn berata benim için gayet normal bu gunku hareketi endeks ve diğer hisseler kaç gündür düşüyordu bu uclu direniyordu sabah endeks artı olup bunlar bici bici yaparcasına birbirlerini takip ettiler kısacası cok dusmus hisselere kaçış yapsın ky hesabı tahtacı da fırsatı kokladı tazı gibi vurdu aşağıya bir iki gün haber dusmezse oyalanir gibi hayırlısı bu ay icersinde artık SPK onayiverir diye düşünüyorum icimdeki şeytan bu gun veya yarın diyor ama şeytan bubeni de aldatabilir guvenmiyorum da icimdeki seytana hayırlısı 3-5 e bakmadan yola devam artık yüzdük kuyruğuna geldik hayiflanmamak için sabır diyelim ve hayırlısı olsun
Aynen her kelimenize katılıyorum ayları devirdik 1000-1500 den başlayıp 6300 ü de gördük burdan 3020 ye düşüşüde sabırla bekliyoruz genel açıdan bakarsak 13300 kırıldı yeni bantta oyalanıyoruz bu gün başta bankalar olmak kaydı ile avaraj elde etme zamanı idi en azından ben stabil durmaya aylardır devam ediyorum. Hakkımızda hayırlısı şirkete ve geleceğine inancım tam teşekkür ederim