Selam yeni ortak, bir sey söyleyeceğim biz 6 yıldır buradayız ve Bakab bu hafta şu gün vs hareketlenecek diyemedik bir türlü, bir haber mi var bildigin? Yoksa sadece bir temenni mi?
Printable View
Teknik kardeşim. Bir de operasyon hazırlığı. 4.80 şu an...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alnus kağıdı bozdu. 4.76 verdim. Takipteyim. Alıcılar kötü. İş halk vb. Akşama tekrar almak iyi olabilir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Operasyon hazırlığı olduğunu söylüyorsun nasıl anladın hazırlık olduğunu biraz daha açabilir misin
Operasyon ise yapsinlar artik diyorum 6 yıldır bir hisse bekletilir mi? Nasıl bir operasyon muş bu? Alnus tacirler seker Ak ziraat mi operasyon çekecekler? Yada philip capital gedik deniz halk da mı var bunlar için de, filler tepişşin arada çimenler eziliyor, biz seyirciyiz arkadaş bakar bakar dururuz çünkü biz günlükcü değiliz, 10 TL.bile olsa satmayacağımi söylemiştim, kimin malını alacaklarsa artık, globalin devreye girip biraz mal dağıtması lazım dolaşımda olan hisseler le bu iş olmaz,
44sahap kardeş yükselecek dedin yükseldi, nasıl oldu bu merak ediyorum, bir bildigin olduğu kesin, teknık vs diyorsun ama operasyon hazırlığı da diyorsun, 6 yıldır operasyon yapmadıkları hisse birden nasıl operasyon hissesi oldu? Bir açıklama bekliyoruz, bilgilendirirsen sevinirim, biz zaten satmıyoruz kardeş istedikleri gibi at koştursunlar ama hissede yükselsin artık,
Burada kimse seni tanımıyor, ama daha ilk dakikada oyuna girdin ve sasirttin bizi, operasyon çekenlerden misin? Yoksa sende bizim gibi gariban ky misin?zaten operasyoncular bu nickle seni tanımaz, ky dostu isen bilgi paylaşmanı isterim, kim oyun kuruyor, kim engelliyor tahtayı, nereden sürecekler hisseyi, bak biz satacak olsaydık 5-6 lı fiyatlarsan satıp çıkardık, 7,56 TL.yi gördü tek lot satmadım hatta 7 li seviyelerden bile mal aldın artık anla sen onu,
Bilgi paylaştıkça değerlidir