Diğilrete sanırım zorla istediğini yaptıryor, ne kaa çabuk alrşırsanz o kaa doğru kararlar alırsnz
Printable View
Diğilrete sanırım zorla istediğini yaptıryor, ne kaa çabuk alrşırsanz o kaa doğru kararlar alırsnz
ariston abi burada ingiliz generalin sözünü sık sık tekrarlardı arada.
Tr fidan gibidir .. boyu uzadıkça budayacaksın.. çok küçüldüğünde sulayacaksın. onun gibi tam hatırlayamadım.
şimdi ekonomik anlamda o kadar küçüldüki fidan...birilerinin ipin ucunu fazla kaçırması nedeni ile.
artık fidan verimsiz hale gelmeye başladı.
tr boşuna mı üretici iken en azından kendi kendine yetebilecek kadar üretim yapabiliyorken şuan pirnci cevizi tohumu bile ithal hale getirmeye başladı. bu sömürge sistemi ucu kaçtığı için alım gücü devasa düştü. bu da dış mihrakların işine gelmiyor.
o nedenle yapı değişmesi için imamoğlu düğmesine basıldı. bu sadece başlangıç için bahane işte. yapı değişcek ya.
bunu usule uygun yabalım.. herkes normal sansın :he:
tr nin bu kutuplaştırıcı düzlemden acilen normalleşme yani verimli hale getirilmesi gerekli. bunun içinde düğmeye basıldı.
:drunk::drunk:
mhp nin geçmişteki rollerine bir bakın yeter...
söylediimi anlarsınız.:drunk:
ROK, geçe içip içip eski sevgiliye yazıp, ertesi gün ne yapmışım ben diyen adam durumundadır şuan, ayılabildiyse eğer.
Bu ve küçük sürekli aynı haltı yiyorlar. Birileri de dur demiyor.
yavaş al be heyvaann..
long olamadan uçtu.
:drunk:
bu arada viopta bir dip daha görülecek... analizim gerçeklemiş oldu.
dün yeni dip görülmüş.
kapan kapmış :drunk:
Paladan dev kampanya. Dün akşam satamayanlar satabilsin hem de daha iyi fiyata:he: