sn arkadaş 10. ayınkini biliyormuyuz, bakabileceğimiz bir adres var mı...lütfen yazarmısınız. hoşçakalın
Printable View
Sorduğum arkadaş 10. Ayın satışlarının iyi olduğunu önceki sayfalarda paylaşmıştı. O yazısına dayanarak sordum. Herhangi bir yerde var mı bilmiyorum.
3 kademe 1.5 milyon lot alış yazmış mal bekliyor gerçek alıcı olsa tavana kadar 1.5 milyon satıcı var buyur al işleri güçleri çakallık ytdr mal mal bekle kimse vermez burdan kendin çal kendin oyna
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açıkçası daha sormadım...sorunca arkadaş da bana cevap verirse burada aşağı yukarı bir rakam vererek paylaşırım...bu bilgi özeldir arkadaşlar herkesin sahip olabileceği bir bilgi değil...şirketten tanıdığınızın olması lazım...geçmişte erbosta üç ayın tüm satışlarını bir arkadaş bizim ile paylaşmış idi...:) tabi paylaşınca da yer yerinden oynadı...o vakitler sosyal medyada çok da etkili birisi spk yı göreve çağırmış ve gizli bilgiler ortalıkta dolaşıyor demişti...:kahkah:
tabi böyle olunca da bu bilgiyi veren arkadaş tutuşmuş idi...önce topikten moderatör yardımı ile sildirmiştik...sonrasında da sosyal medyadaki arkadaştan rica edilmişti o da paylaşımlarını silmişti...böylece konu kapanmıştı...
bu hissede de böyle bir bilgiyi edinirsek paylaşabiliriz dostlar...özelden 10. ayın bilgisini sancaktar dostumuz ile paylaşmış idik...11. ayın da gelsin bakarsınız kople topikte paylaşırız...
işlem hacmi düşen hisslerde düşüş marjı iyicene azalır hatta belirli bir seviyeden sonra hisse düşmez...ama hisse yukarı çıkarken artan işlem hacmi hissenin tekrardan düşmesine zemin hazırlar...bu gün ne yazık ki bunu yaşadık...1,64 ten ta 1,71 görüldü...ardından da kapanış 1,63 oldu...
Garanti satmıs yine 500 bin lot.cete bunlar ya resmen cete organize suc cetesi.adam gibi spk olsa dirayetli savcı olsa hapislerde cürütürdü bu ahlak yoksunlarını.
Bunlar kahramanca tezgahlanmış numaralar biz yıllarca neler gördük... sadece düşükten kaptırdıkları mal bunların canını yakar nereye kadar düşürecekleri izlenmeli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi