Bitse bile akşam seansı kapanmadan haber düşmüyor genelde.
Printable View
c 1.33 ğördü. ben abdestliyken neye bu cunup hisseyi geri aldım ki hemi de 52 den. ytd
biz bu hissede niye bekliyoruz cevap veren birine şükranlarımı sunarım. benim beklentilerim bitti de.
usul usul yavaş yavaş yavaş sinsi sinsi incitmeden aşıgı ya kademe kademe gevşiyor satalım çıkalım belki bi üst banda çıkar derken a dipdeyiz bunlarkadar puro aşagılık taktik sahibi görmedim
o tv kanalında finans ekonomi programı yapan biri var ya o işte arsa haberi varmış deyip dillendirdi afyona nazar değdirdi o zalandan beri düşüyor da düşüyor. kıçıma çimdik atıp duruyorum ama fayda etmiyor.
bir arkadaş o daireyi işaret ediyordu. bu ... lar o dairenin içine ettiler. düşen trende girdik. ytd
7,44 fibo burayı aşagıya hacimli sarkarsa 7, 35 desdeginde solugu alırız 7,44 üstü tutunması lazım
teke de sofi çile haneye girer 40 sonra urbaiyin çıkarır veli olur ermiş olur, afyon bizi sabırda timsahı geçirdi hintli dalaylılama ları da geçirdi mirvanaya oradan yedikat semanın dışına boyut degiştirdi bize astral seyatın zirvesini yaptırdı yatırımcısına