Bu gurup bizi dolandırma cesaretini nerden buluyor o halde, bel altına, bel altı. Hem beni düdükliyecek hemde devam et diyecem öylemi!!
Printable View
senin BMEKS dediğin firma :
485 mil.net borç (SERMAYESİNİN 4 KATINDAN FAZLA NET BORÇ)
2017 / 9 bilanço 262 mil . zarar (SERMAYESİNİN 2 KATINDAN FAZLA 3. ÇEYREK ZARAR )
şubeleri tek tek kapanan ,akibeti meçhul belkide borsa kotundan çıkacak zor durumda bir firma
sen tutup bunu düzenli olarak 20-25-30 mil.kar yazan üstelik bunu 21.milyon gibi mütevazi sermayeyle yapan , TLMAN ile mukayese edersen ben bunda art niyet ararım
üstelik 5 tl ye düşecek falan gibi maniplasyon kokan yorumlarda bulunursan art niyet ararım
elbette eleştiri olacak ,ben de zaman zaman de kızıyorum ,eleştiriyorum eleştirmek bilgi paylaşmak başka
maniplotik yorumlar başka birşey ,daha 1 ay olmadı halka açılalı firmayı batık ilan ettin
en azından hissede olanlara saygısızlık yapma ,ben kendi adıma incir çekirdeğini doldurmayacak kadar şu an zarardayım ,amma velakin daha çok zararda olanlara var
eğer çok eminsen 3-5 lere düşeceğinden şu an 14 lerde sat kurtul kardeşim ,zarardan kar etmiş olursun
Trader 07 denilen biri vardı ,ben onu diğer forumlardanda tanıyorum ,anasına avradına ,kızına kızanına küfredilmesinden
keyif alan ,meshebi geniş kendine saygısı olmayan gavat ,o kayboldu ortadan türevleri çıktı ortaya ..
günaydın sayın forum üyeleri hayırlı işler.bir halka ırz ırz edildikten sonra sürekli düşüyor ve şirket 15,50 altında 10 gün alırım diyorsa ve 10 gün 15,50 altına gelmiyorsa(getirilmiyorsa)süre bitiminin akabinde düşmeye devam ediyorsa şirket 15,50(gerçi 10 gün süreli bir taahüt idi)altında alırım garantisi veriyorsa o 10 günle bu günlerin ne farkı var ?o günlerde(zaten ırz edileli 1 ay oldu mazisini seveyim mazisi de bu şereflinin)15,50 eder peçete bu günlerde 14-15 den neden alınmaz?he demek ki etmiyor değeri değil...peki o vakit sen bizi aldattın tliman,yöneticileri,reklamını yapanlar cümbür cemaat yani.peki kavgada yumruk sayılmaz derim böyle öğrendim.şimdi bu face,twıtter,whatsahap v.b yerdeki gruplar ne iş yapıyorlar ?bunların liderleri kim ?içlerinde tlimandan kimse var mı?fetönün borsa ayağı varmıdır ?varsa tlimanda işlem yapıyorlar mı ?
şimdi bu yeni 1 aylık arz kağıdını bu süreçte ırz peçetesine çeviren/ler iyi okuyun,nasıl arzu edersiniz mako tekerinize mi soksun,tekerinizden çıkardıklarını gözzzünüze mi soksun ?ha ?nasıl istiyorsunuz tahta orda siz nasıl isterseniz ben öyle yapıcam emin olun.madem burası borsa tahta orda de haydi.
şimdi gidin düşünün taşının kurdeşen dökün
forum üyelerinden özür diliyorum bu yazım için.
Yeni trader in farklı versiyonu belki de aynı şahıs. Tahtası ha kapandı ha kapanacak batık iflas etmiş şirketler le kıyaslama yapanlar ancak art niyetli olan kişilerdir
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fırsat verirse 14 lerden biraz daha alayım bugün , Mart da temettü var sanırım ( emin değilim) nasılsa bir sıçrama yapar , kağıt değişimi yapanlar bu hisseyi satıyor olabilir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaptığı kıyas mantıklı olsa kabul edelim. Bi Meks firması belki borsadan çıkarılacak. Tamamen insanların algılarıyla oynayan zihniyetin ürünü maşalar heryerde malum.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7689 lotla 28 kademe ne bu ?çayır mı ?hep aynı hikaye yersek...