Hunter inaniyorumki bu kagit ikileri gene gorecek sadece bu stresli gunler bizi yiprattigiyla kalacak saygilar
Printable View
Aynı hatayı aralıktaki hareketinde yaptım,1.88 den adam ne olacak şurdan 1000 lot bi sallayalım dedim direk iki gün sonra 1.10 a indi neyse 1.45 civarı senden gelecek kar gelmesin diyerek maliyeti düşürerek satıp çıkmıştım .ama enayi gibi aynı yerden aynı şekilde aokulduk.1.76 dan salladık direk 1.02 bu ne şimdi. Alan herkes Zararda ama speğin acelesi yok 0.90 a kadar salar panikleyenlerden alır 0.99 a çıkarır yenilerine verir böyle böyle kazanır biz de bakarız hareketlerine uzaktan nakitte kalmadı.
Brüt takas gelse daha mı iyiydi bilemedim. Bakalım kredili işlem ve açığa satış yasakları nasıl etki edecek ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzak durmak lazım çok kötü yakalandık soyup soğana çeviriyorlar sürekli mal çaktılar alıcı çıktığı sürece mal verecekler almayın demiyorum bakın bir haftada %60 zarar yazdım burada bilginiz olsun
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerede nasıl öpülmüş at koşturan galip magraya mı girmiş nereye saklanmışlarsa ara sıra olagan dişı bir durum yok diyen özdereçiler olup bitenden haberleri yok öptüklerini nereden görüyorsun öpülenlerde ortada takaslarda ortada.........garip bir yorum olmuş ortada delil yokken mynet 50 hissesi gözüküyor bu gun atılan takasta 51 gözüküyor