Tahtadaki hareketler aynen anlattığın gibi...doğru yanlış bilmem...ama görüntü yabancının fazla hasar vermeden çıkmasını sağlamak sanki.
Printable View
Bunun da uzatılması lazım...ama yönetimde beyinler uyuşmuş gibi...sanılıyor ki ihracatla ayakta kalır bu firmalar... olay ölçek ekonomisi, yurtiçi satışlar bu kadar düşükken birim üretim maliyetleri artar...rekabet gücünü kaybedersin...bugün Honda kapatır fabrikayı, yatın toyota çıkar ülkeden.
Yılbaşından beri takasları paylaşılmış aşağıdaki linkte. Tek satıcı Citybank
https://twitter.com/bilginy/status/1105878889572773890
merhaba
ilk olarak tarım ile ilgili teşvik tarzı on algı ve arkasından sert fiyat hareketi yapıldı. önce ümit pompaladı ve arkadan fiyat yükseltilerek ünitelerin iyice kırılması hedeflenmiş olmali. bunu ben klasik dökme hareketi olarak görüyorum. şimdi 2. aşamaya gecmeli ve daha aşağılarda dip aramalı ki yatırımcı hisseden soğuyup dökülsün. sanirim 1 2 tepe sonrası güneş gelecek olmali. bunlar bişeyin kokusunu almis olmamışlar ama zaman henüz erken kanaatindeyim. önce canını alacak sonra yukari
Aşağı çizme saati yaklaştı bakalım dakik davranacaklar mı yine!?
Bizi teğet geçen 2008 krizi fiyatında (8civarı) olsa fena olmaz demiştim hisse için, biri de çıkıp çüş demedi. Aslında çüşlük bir şeyde yok bugün ki fiyat şirketin faaliyet karının 3 katıysa o zaman bu 10'nun altı rakam sağlıklı bir rakam. Yabancının çıkışı süspanse ediliyor dedim ama o da o kadar kolay değil çünkü bu terazi bu kadar sıkleti çekmez, tezgahın yıkılması an meselesi, cümbüşü izleyin o zaman.
Amma negatiflik yansıtıyorum, maaşlı çalışsam spek'e bundan iyisini yapamazdım herhalde.
8den 80'e yürütmüşsünüz temettüleride indirmişsiniz bir de d.malak mı? Yokkk... Sal çocuğum kendini kasma boşuna...