Traderlara uygun olmayacağı bugünden sonra daha iyi anlaşılacaktır.Aklın akılla mücadelesi.Bilgi en kıymetli hazine.
Printable View
Traderlara uygun olmayacağı bugünden sonra daha iyi anlaşılacaktır.Aklın akılla mücadelesi.Bilgi en kıymetli hazine.
Huylu huyundan vazgeçer mi hiç ... Aynı üçkağıtla bir atak yaptılar ama tutmadı... Umarım kimse soyulmamıştır bu habere.... Acaba bu kez dürüst davranırlarmı diyede düşünmüşüz ama....mümkün değil... Sabah /5 açmış.. Akşam eksi 080 kapatmış.. Vay vicdansız tosbağalar vay... Mezarlık kumarcsı gibi iş peşindeler... Haberi hisse kakalamak için pompaladıklarını teyit etmiş olduk... Her zaman temkinli bu hissede . Başka çareniz yok.
bu vertu daki toplam personel sayısı 6 olan arkadaşlara süper bir önerim var.. müthiş para kazanırsız.
artık KAP'a gonderdiginiz yok smartiks yok kafein halka arz haberleri tutmuyor millete yediremiyorsunuz...
Gozde girişimin yaptığı gibi elinizde kalan diğer firmalardan, Pamukova elek. olabilir veya enda enerji olabilir enerji falan ya çoook çekici durur. bunlardan birini Londra Borsasına acacagız diye bi calisma yapin. personel sayınız 6 ama 1 arkadasınız bu işi 1 aya kalmaz ayarlar...
Kafein ve smartikste yaptıgınız VURGUN dan daha muthisini yaparsınız
bu fikrim için komisyon falan istemiyorum. koskoca 6 kişilik firmasınız katkım olsun vertuya
yaw gerel aldi deyip duruyorsunuz..
acın kapı bakın da gerel hala duruyormu satmıslarmı satmamıslarmı ?
zaten salak yatırımlar yaptıgı icin kagıt 570 den 240 250 lere geldi
sizin mantıgınızla girisim sirketinde 500 kisi calıssın iyi sirket mi olur..
cift tavan diyen arkadasa tepkiyi ben gösterdim burada.yavas at gazlama diye.
piyasa yukari da olsa asagi da olsa, vertu hep asagi 😊 ciddi bir istikrar abidesi gercekten !
ama her asagi geldigi nokta bir alim firsati benim icin .
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!