Ben ilk fırsatta kaçarım :D Önümüzdeki haftaiçi bir daha hareket bekliyorum. O fırsatta kaçacağım inşallah :D
Printable View
Derinlik takibi yapabileceğimiz bir uygulama site var mıdır ?
Hakem bey hatalı ve eksik yorum yapmışsınız.
Yeni gelenler bu vergi olayını yanlış anlayabilirler.
Lütfen düzeltelim.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sarmal yine başa sardı dönbabam dön yok vergi yok temettü , ilmek ilmek işlemeyin milletin kafasına böyle şeyleri :)
Ihlas=Isyat
Allah Allah ikiside "ı" harfiyle başlıyo.
Ikiside 5 harfli çok benzerlik var ama...
Biri süründürür ken, öbürü güldürüyor.
Fark varmı yokmu.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SSS
Sık Sorulan Sorular :
1) Merhaba, bugün 1,00 liradan 100.000 lot İşyat aldım. 1 ay sonra temettü aldığım gün satarsam 18.700 lira temettü + 100.000 lira = 187.700 liramı alıp gidebilirim değil mi? Sinan GÜLGEÇ Amasya
2) Merhaba, 3. Dünya Savaşı bile çıksa, atom bombası bile atılsa İŞYAT sağlam durur, en fazla 3-4 kuruş iner, o yüzden mevduattan bile sağlam limanmış. Doğru mu? Melike KÜLBASTI Giresun
3) Selamlar, 21 yaşında öğrenciyim. Her ay 300 lot İşyat alıp temettüleriyle yine İŞYAT alırsam 7 yıl sonra Miami'de ev alabilirmişim Sibel Can gibi, doğru mudur? Teşekkürler. Sercan SESİGÜZEL Kırşehir
4) Selamlar, bir kamu kuruluşunda memurum. 2 yaşında çocuğum için İŞYAT biriktirmek istiyorum, çok övdüler. Kızım üniversite çağına geldiğinde okumasına gerek kalmazmış, İşyat ları 7 sülalesine yetermiş doğru mu? Melih GÜRGEN Burdur
5) İyi günler. Ahirette iman dünyada İŞYAT dediler. Fiyatı da hep 85 kuruşmuş, temettüyle yine hisse al dediler 10 seneye kralsın. Doğru mudur? Alper CANİKLİ Mersin
6) Selamlar. Stressiz yatırım için İŞYAT önerdiler, fiyatı düşmez fazla, temettünü alır yersin, yeter sana dediler. Arabamı satıp alayım o zaman. Cidden doğru mu bu? Kendal HEPŞEN İstanbul
Genelde forumlarda, internet sitelerinde gördüğüm yorumlar bu şekilde hisseyi pek bilmeyenler tarafından. Kalvin cevapla bakalım. :)
İsyatdan temettü alanlar aldıkları temettünün yarısı miktar ne olursa olsun vergiden muaftır.Kalan yarısı diğer gelirleri ile beraber(maaş hariç) 30 000 üstü ise kademeli vergi sistemi ile gelir vergisine tabidir.Ha bu 30 000 bu yıl için 34 000 e çıktı.34 000 altı ise, diğer gelirlerle beraber toplam olarak, gene vergiden muaf.