zate
zaten bu kadar transferin limitlerin içinde olduğunu düşenen kimse yoktur. ben bu yüzder 14 tldeki hareketten sonra almadım. sanki arkasından çok bakarız gibi duruyor.
Printable View
Bu kadarını açıkçası beklemiyordum . Fener kalkışıyapmıştı çoktan . Tspor içinse ligler başlar öyle hareket edecek kanısı vardı. Gsray içinse kalkışın yeni başladığını düşünüyordum ki P.tesi spor şovu başladı bu günkü hareketler efsaneydi devamı gelsin lütfen iyi ki geçen hafta pozisyon arttırmışım Allah’ıma Şükürler olsun
Kağıt tipik şampiyonluğu önceden satın alıyor.22.40 ı geçen sefer geçememişti tavandan taban yapmıştı ama 2o- 25lerde durur sanırım .tek korkum carsambaya dikkat derim artı 5 yapıp eksiye dondurmesin ..ytd kendi hayalimdir
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global bugün çok mal satmış diyorlar karşılayan kimdi acaba bu arada bir stoper indi İstanbul a takım gittikçe şekilleniyor.
Hisse şekilleniyor fiyatlıyor ama 6/7 sene önceki rakamlarına göre hala çok ucuz hele hele o rakamlardan alıp bekleyenler için dolar Euro altın bazlı fiyatlamada rezalet durumda şuan.
Ama bazı yerlerde hızlı giden atın yorumları da var ama ben ligi bekleyip bir ts fiyatlaması neden olmasın diyorum çünkü zaten oralar asıl yerleri
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birde global in elinde toplam kaç adet kalmış son haliyle pasta paylaşacak olan olursa sevinirim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son gunku işlemlerde tahtanın ana alıcısı ky gözüküyor.. Yıne gözümüzü yumum dalmışız tahtaya inşallah yanılırız da klasık son olmaz. Orta vadede çok umutlu olsamda kısada sıkabılırler biraz.
RSİ patlayacak neredeyse. Yeni girenler çok dikkatli olsun. Sadece uyarı arkadaşlar.