Yukarı gitse mali kafasına yiyecek aşağı gitse alıcı yok..tek umudu dow yeşillensin bi tur daha yapayim
Printable View
Yukarı gitse mali kafasına yiyecek aşağı gitse alıcı yok..tek umudu dow yeşillensin bi tur daha yapayim
Alacak diyenler desin alacak diye de
Aynı şeyi
Satacak olanlar desin satacak diye
Gün sonu kabul etmiyoruz öyle ona göre
Bu sayfaya yazdığına göre bu ülkeyle bir bağın var,ancak kafanı batıya kiraya vermişsin belli...Belki de çoğu zaten Türkiye'de yaşamıyor,belki 15 temmuz sonrası kaçanlardan...Ne sağlık,ne ekonomi bakanına inanırsın,ne de bilim insanlarına...ülkem herkesten önce önlemlerini almış,sürekli her alanda yeni önlemlerle güncelleme yapıyor,yatak,solunum cihazı,ilaç,maske vb. her şeyi sıkışmadan temin etmiş,açıklanan rakamlar süreci dünyada en iyi yöneten ülkelerin başında geldiğimiz ortada..."her şey kontrolümüzde" deniyor...ama senin amacın zaten karalama,küfür,hakaret,iftira…
Bu tipte insan sayısı burada elbet azınlıkta ...ama günde 50 tane paylaşım yapıyor...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.
Dow 22.7 yi gecerse bir 111.5 denemek isteyebilir
Ben hep sizi olurdum da Yazmazdim buralari..simdi hep evde okunca bende yazicam.. sabah uzadim... sonra
100.500 den kisaldim hemiden iyicemen.. bu hareketlerde hep ikindi vakti yukari surer genelde.. ama bu sefer yukarda yeri yok fazla.. asagi gelme daha yuksek
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o artık şehir efsanesi oldu.
86 yaşında adam kurtulmuştu geçen tvde çıktı.
bebekte gider gençte yaşlıda
bir altyapın sağlam olacak
iki virüse çok maruz kalmayacaksın
üç stres kontrolü + beslenme dikkat edeceksin.
aktif spor yapan adamın dengeli beslenmesi yok ise yada stresli bir yaşamı var ise ve artık iliklerine kadar işlemiş ise virüs risk grubundadır.
kimse gençliğine güvenmesin artık
Adana'da maske takmayı itiraz eden vatandaş: Bu virüs bir siyonist oyunu; bu milleti boş şeylerle uğraştırmayın.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-bos-seylerle/
youtube komlo teorileri hesaplarının sıkı izleyicisi bir vatandaş olsa gerek :)