Haberlerle Amerikan endekslerini manipüle ediyorlar, bizim endekste el mecbur uyum sağlıyor... Negatif bir haber akışı geldiği takdirde dediğin gibi olacak...
Printable View
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
17d
Reuters: Erdoğan’ın seçim beyannamesinde ortodoks ekonomi politikalarına dönüş vaat edilecek. Yeni ekonomi kadrosunda Mehmet Şimşek de yer alacak.
vay be o zaman neden bu yanlışları yaptınız ,
bu politika ile yeni zenginler yaratıldı , olan halka oldu.
O iş bitti.GÜVEN KAYBOLDU.GÜVEN RUH GİBİDİR,çıkınca bir daha gelmez.
Cidden öyleyse neden bu acubei hilkat politikayı aylarca kullandık...RUS savaşı bahane gösterilerek dönüş yapılabilirdi...
6 ay denildi.o zamanda olurdu...
HALKIMIZ AĞIR BEDEL ÖDEDİ.
Her şeyi geçtim:İSTANBULUN TAKSİ olayı neden çözülmez?.Halkın %95 i mutabıktır..Bir de KIŞ SAATİ olayı..Hayır bu 2 si en basit olandır...Ama halka işkence oldu.
O açıklama doğru ise durum çok daha vahim..Doğru politikalar bilindiği halde KASITLA yapıldığının itirafıdır.
Hoşgeldin, gözümüz aradı seni.
Koç bu 2 aylık sürede eğer aksiyon olacaksa baş tahtalardan biri olacak.
Geçen hfta bankalara para girişi ufaktan başlamıştı, şu olaylar olmasa bence şu an başka şeyleri konuşuyor olabilirdik.
Banka-koç devam, asels hala duruyor. Genel kurulla alakalı haber düşmesi yakındır diye gün içi trade ama gün sonu taşıyarak devam.
Boş kazançlar.
Koç ağır kalıyor, ben olsam illa koçgillerden olucaksa cetonumu arçelik den yana kullanırdım
Ulan nasdaq ne mum diktin bugun minare minare. Bakin 12000 12200 den daha sonra 11800 den alin dedik. Su an bir ralli var burada. 12500 altina inmezse 12800 hedefte olur yarin.