-
katılıyorum ..yıllardırda istikrarsız kağıdımız .satışları gayet güzel bilançoya yansımıyor ..200 .milyonun üzerinde satış .yüzde .on kar olsa 20 .milyon .çimento sektörüde beton sektörüde yüzde onla çalışmaz..karı hiç ettiler yıllarca .patronlar denetimden yoksun oldukları için hep kendine .yonttu. sermaye düşük .1.770.000.bu sermayeyle 200 milyonluk satış yapan betoncu .isterse .40 milyon kar açıklar .zamanı geldimi açıklar biz olurmuyuz bilemem.egeendede.yedi yıl bekledim dayanamayıp sattık .14 tl den 380 tl ye gitti.gübrede öyle .3 tl den bölünüp 60 tl ye gitti..izocam öyle .afyon öyle.burda tek kötü olan beton firması olması .ama kar hiç ediliyor .bu konuda şaibeli firma geçmişi kötü .. bunlar al sat yapıyorlar .32 veya 33 çek topla .40 üstü sat.sermaye artışı olursa bir şey olur yoksa bu yönetim .çakal.firma çakal.ülkemizde denetim yok .kendi ülkelerinde yapamadıklarını yapıyorlar.sabır.TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER........ZARAR ÇOK
-
bu hafta garanti ve iş yat baya satmış ilk beş 60 000 lot yedirmiş bu hiç hoş degil.satıp altanmı alıcak yoksa .yabancıyamı verdiler yabancı olsa .bu kadar almadı ..burdayız giitsede gitmesede. yine dikkatli olmalı..kurumlara malı dağıtıp öyle bir dağıtıldı hissi verir .sonrada alır giderler. .hayırlısı .güzel paylaşımlar yapan tüm arkadaşlara tşk ederiz.forumda okuyarak faydalanmaya çalışıyoruz.grafik atan.takas paylaşan. olumlu haberleri paylaşan.tüm dostlara arkadaşlara tşk ederim.bol kazançlar dilerim.....
-
tweter da güzel grafik atanlar var
-
arsa parasının süresi dolduğuna göre bu 12 aylk bilancoda görülmesi gerekmez mi ?
-
pasta ve takas yokmu paylaşan....
-
Heyecan yok, çünkü yükseldiği yok. tek yaptığı rintintin in Retkit in arkasında gittiği gibi bu da Aslan çimentonun yükselişinin arkasından gitti.
-
takas paylaşacak dostlar varsa paylaşsın.saygılar......
-
En son bilanço gönderme tarihi ne zaman acaba