İpek süpriz yaptı günbasi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İpek süpriz yaptı günbasi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koza ipeke kozal kardemir sasa pastalarina ihtiyacimiz var sanki. Yardimci olacak arkadaslar var mi?
Sent from my iPhone
Kozaa bilanço ile gidecek kağıt değildir. Akşam kapanışı göreceğiz bakalım. Kötü haberci olmak istemem. Mahkeme haftaya fiyatlanmaya başlar. Ocak mahkemesi sonrası 4 mart toplamaya başlarım demiştim kozaayı. Geldi işte 4 mart [emoji4]
Sent from my iPhone
kozaa yı kim alıyo kim satıyo arkadaşlar?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
568den aldiklarimin Yaris ni 612den saldim gitti. Alan da kazansın cikarsa. Ama bugun en fazla 6.20 gorurdu kanaatimce. Asagida gap da bıraktı.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam sustum[emoji3] ama 4 marttan sonra böyle gitmez bu. Keşke gitse de ben şaşırsam. Yabancı alamamış bist30 kağıdını yedirirler mi mazlum ky ye... mahkemeye az kaldı inatla güzel fiyatlanır diyorum. Yabancının haftaya hızlıca toplaması lazım yoksa tezim çöker.
Sent from my iPhone
kardemirler o bilançoyla hüsrana uğrattı
şimdi artık 5,95 e dikkat takip edicek nokta
syglar..
https://i.hizliresim.com/r5vYMN.png
Geçen gün world steel açıklaması vardı" Türkiye de ocak ayında çelik üretimi % 20 azaldı " Eregl /isdmr bence çok iyi temettü verdiğinden iyi gitti. Eğer ülke çabuk toparlarsa ok. Ama bahsedilen ve ihtimallerde olan " L tipi " olursa erken değilmi krdmd için ne dersiniz?
Pasta hic iyi değil ama hacim yüksek yerli saldırdı bilançodan dolayı ama sanırım pili 6.10 civarı bitmeye başladı.. önümüzde 10-20 günlük bir nadas dönemi var.. El tetikte olmalı derim..bu arada analizler çok başarılıydı.. eline sağlık.. bir bakır madeni var diye hatırlıyorum kozaa da bilgin varmı? Bakır için devlet tesviği geldi 15 gün önce..
Maalesef yb olmayınca veya karşı bacakta olunca hisseler sürünüyor haklısınız. Birde üzerine son dönemde gelen yabancı tam çulsuz. Hisse satmadan yeni hisse almıyor. Kredi notları bu seviyede kaldıkça büyük fonlar gelmeyecek vede bu vurguncularla çarpışmaya devam. Bol kazançlar dilerim. Kolay gelsin :)
[QUOTE=Akadian;3215281]Tamam sustum[emoji3] ama 4 marttan sonra böyle gitmez bu. Keşke gitse de ben şaşırsam. Yabancı alamamış bist30 kağıdını yedirirler mi mazlum ky ye... mahkemeye az kaldı inatla güzel fiyatlanır diyorum. Yabancının haftaya hızlıca toplaması lazım yoksa tezim çöker.
4 marttan sonra böyle gitmez... ky ya yedirmezler ve inatla güzel fiyatlanır. Ben söylediğinizi anlayamadım kusura bakmayın iyi birşey mi dediniz kötü bir şey mi 😁
[QUOTE=samur45;3215461]İyi bir şey bugün öyle yükselir uçar diye beklemiyorum. Haftaya yabancı mahkemeyi fiyatlamaya başlar bence. Bu fikrim senaryom diye düşünün. Buna göre yatırım yapılmasın. Ama ocakta kozaayı satıp çıkarken bunu düşündüm. başka hisselerde heyecanı yakalayıp gelicem işte yine kozaaya[emoji3]
Sent from my iPhone
kozaada son yarım saat açıkçı tayfası yıne dolustu :)
https://resmim.net/f/C1WJLv.jpg