Koza maden gubreye mi devroluyor, bi haber geldi de,,,,, ?????
Birisi izah etsin lutfen...
Printable View
Koza maden gubreye mi devroluyor, bi haber geldi de,,,,, ?????
Birisi izah etsin lutfen...
kozaya çok önceden altın madeni ruhsatı vermiş gübretaş yıllık belli bir bedel karşılığı....koza sözleşme şartlarına uymadığından gübretaş kozaayı mahkemeye verdi ruhsatı geri almak için...3 yıldır mahkeme devam ediyor...şirket 2 ayda bir mahkeme sonucunu spk mevzuatı gereği kap bilgi veriyor.....ruhsat değerli bir ruhsat 897000 ons altın rezervi var yaklaşık 20 ton....bunu bize kaptırmazlar bunu almak isteyen bir yönetim yok zaten...zamanında ortaya bir attılar yatırımcı yıllardır sonuç bekliyor ortada birşey yok...
Bu kap haberinin son paragrafı şöyle;
TMSF tarafından şirketimize gönderilen cevabi yazıda, her türlü hak ve alacak taleplerinde muhatap olarak Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'nin alınması hususunda şirketimizi bilgilendirdiği,
bu ne demek tmsf ile işiniz yok.gidin hakkınızı koza a.ş de arayın.ya anlaşın yada kozayı mahkemeye verin.peki koza kimin elinde.hükümetin.peki bizim yeni müdür neyin nesi Akp eski milletvekili ve sayın cumhurbaşkanının dostu gibi göxüküyor.istese işi çözer mi? bence çözer.bir talimata bakar.peki neden çözülmüyor? Bence kozayı satacaklar.davaların bitimini bekliyorlar.ve koza o altın madeniyle daha değerli.kısacası gübreye yedirmezler.birde şu var mahkemeye verdin tmsf yi oda dediki sorumluluk bende değil koza a.ş de.peki onu mahkemeye verdinmi? Hayır vermedin.birde yeni müdür bu altın madeninin oldugu ilden milletvekiliydi yani
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhakkak ki kanunsuz işleri olmamıştır..! Ama, nasıl oluyorsa 2003 yılına kadar davetiye üreten basit bir matbaa şirketi, mevcut iktidar döneminde başta maden ve medya olmak üzere 8 den fazla sektörde faaliyet gösteren ülkenin sayılı holdinglerinden birine, dev bir gruba dönüşüyor... Hem de kısa bir zaman dilimi içerisinde... Neyse, davalık madenin lisansı zamanında bu grubun eline üç aşağı beş yukarı nasıl geçtiğini hepimiz biliyoruz... Ya da tahmin edebiliyoruz diyelim...
Ülkeyi yönetenlerde adalet ve vicdan olmazsa.., Basit orta halli bir şirketten, dün Koza-İpek Holding türedi... Bugün Cengiz Holding.. Yarın da artık kim çıkarlara denk düşerse...
Ben gubrf 30 senedir bilirim, nerde o eski gunlerdeki havası, fakat 3-4 sene once millete 9.10 u gosterip caktiklarindan beri ilgilenmiyordum, soyleki bu kagitin fiyati arsa degeri değil, cok ucuz kaldi nedeni de m7llet 8, 9 lardan almis aradan 4 yil gecmis, yari yariya fiyattan, bide enflasyon farki , spek ötunu yirtiyo ama toplayamiyor, su an daki fiyatini ben ucuz buluyorum, ve bu kagit bir haberle tavanla gidecek arkasindan baktiracak diye dusunuyorum, fakat ne zaman olur, orasini bilemeyiz,benim demek istedigim haberle ani gideceginiumuyorum , ama zamani bilemem...ytd
300 milyon tinetim gideri olan başka firma varmı aceba ?
İşe uçaklamı gidip geliyorlar, odalar altın mı kaplanıyor...
Burası Türkiye Allah korkusu yok,vicdan yok, utanma sıkılma yok....her yer aynı ye babam ye...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Unuttum gitti artık bu lanet olasıca hisseyi. Allahtan bir mani olmazsa speğe kaptırırsam bu hisseyi namert olayım. Kendisi aşağı bastıkça almayan ******** olsun. Onun bunun çocukları