sen çok yaşa.dur daha karadeliği var bunun. orada ne ordular kaybolmuş. bizmi kurtulacağız. ytd
Printable View
hay senin yaptığın işi. bunun gözü toprağa bakıyor. seni almamamılıydım. dilim tutuldu. ytd
AFYON bu neyi nasıl ne zaman yapacağını kimse tahmin bile edemez
sıtvın havkın lar car segan lar anştayn lar e =mc 2 kareler mareler bunlar kozmozun sırını çözemedi biz afyon hissedarları çözecez inşalah herkez rahatlayacak teisler atistler ognostikler herkeş şifa bulacak bir çimonta hissesiyle korbon temeli evrenin sırını çözecez azkaldı
Gelsen Türkiyenin teknolji anlaminda üretim maliyet anlaminda en gelişmiş fabrikasıni yap bu fabrikanin maliyetini eski fabrikanın arazisi ile minimize et....2017 de 50 kusur milyon kar açıkla...Sonrada yatırimcina kan kustur ne kadar vicdani, ahlakı ne kadar etik...Vicdansız sızlar...Birazda kafanızi aşağiya çevirin....
Dostum biz artık işin boyutundan geçtik made aleminden mana alemine erdik ermiş olduk merak etme üflemeye başladım çarpılacak yakında neydim onlar bizi keramet sabı yaptı alma mazlum ahı çıkar aheste aheste
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzniniz olursa ben de ekleyeyim Mevlana'dan "Hamdım, piştim, yandım" benim yanmam dünyalık ama.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben c ye gidiyorum. yeterr. ytd