*şimşek: Reform yapacağız, 2018'den de umutluyum, türkiye'nin mali alanı var, bu tür gelişmelerin etkisinin sınırlı olacağını düşünüyorum
*şimşek: Türkiye'nin bünyesini daha da güçlendirmemiz lazım
Printable View
*şimşek: Reform yapacağız, 2018'den de umutluyum, türkiye'nin mali alanı var, bu tür gelişmelerin etkisinin sınırlı olacağını düşünüyorum
*şimşek: Türkiye'nin bünyesini daha da güçlendirmemiz lazım
*şimşek: Piyasayı anlıyorum, 2017'de yüzde 7'nin üzerinde bir büyüme olacak, baz etkisi nedeniyle piyasa şimdi yüzde 5,5 zor diyor
*şimşek: Eğer türkiye dışarıdan herhangi bir şokla karşı karşıya kalmazsa, büyüme patikasının devam edeceğini düşünüyorum
*şimşek: (piyasanın) yüzde 4 tahminini çok muhafazakar görüyorum
*şimşek: Türkiye şokları yavaş yavaş geride bırakıyor
*şimşek: öngörülemediğimiz bir şey çıkmazsa oradan(kur) enflasyona etki sınırlı olur
*şimşek: Enflasyonist süreçte gıda oynaklı etki konusunda da birçok tedbir aldık
*şimşek: Elimizde bir enflasyon sorunu var, biz bunu önemsiyoruz, bir problem olarak görüyoruz, bu anlamda mücadelede kararlıyız, çok boyutlu bir mücadele olacak
*şimşek: 2019 sonrasında da çok güçlü bir şekilde sektörel yapısal dönüşümü tamamlayacağız
*şimşek: Enflasyon düşük tek haneye inecek, bunu başarmamız lazım ve başaracağız
*şimşek: Reform konusunda gerçekten iddialıyız
*şimşek: şu anda harıl harıl mutfakta reformları pişiriyoruz ve devreye alacağız, yakında yatırım ortamını çok güçlü bir şekilde iyileştirecek reformları ortaya koyacağız
*şimşek: Görüştüğüm bütün yatırımcıları çok ilgili buldum, muhtemelen bu dönemde yatırımlarını daha güçlü bir şekilde artıracaklar
*şimşek: Türkiye birçok sorunu çözme kabiliyetini ortaya koymuştur ve başarılı olmuştur, şimdi diğer 1-2 alanda da yoğunlaşıyoruz ve başaracağız