Printable View
Alıntı: Originally Posted by İBİLOĞLU https://i.hizliresim.com/pWXA8n.png citi menkul açığa mı satmış? Yatırım tavsiyesi değildir! O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Alıntı: Originally Posted by elite1 citi menkul açığa mı satmış? Yatırım tavsiyesi değildir! O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23] Citideki mal yatırım finanstaki zata ait idi ve maliyeti "0" idi geçen operasyondan.
Alıntı: Originally Posted by İBİLOĞLU Yanlış emir girmişim sildim.:shh::shh::shh: Allah daha çok versinde, siz böyle söyleyince kendimi mini minnacık yatırımcı gibi hissettim:) :)
size bir soru sizce mu size ekmek yedirir mi bu tahta da
Alıntı: Originally Posted by capricornson Allah daha çok versinde, siz böyle söyleyince kendimi mini minnacık yatırımcı gibi hissettim:) :) O yanlış emirlerden sürekli girin lütfen :) Yatırım tavsiyesi değildir! O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Alıntı: Originally Posted by SpedeR size bir soru sizce mu size ekmek yedirir mi bu tahta da daha önce yedik, inşaAllah yine yedirir.
Alıntı: Originally Posted by SpedeR size bir soru sizce mu size ekmek yedirir mi bu tahta da mu kim ortak?
Alıntı: Originally Posted by capricornson mu kim ortak? şirket sahini