Bedelsiz bedelli bölündü,bide makbuz olayı var onu anlıyamadım :notr:
Printable View
Bedelsiz bedelli bölündü,bide makbuz olayı var onu anlıyamadım :notr:
Satan sattı,alanı pek sanmıyorum,çünkü seri tavanladı %100 yaptı,biraz bedellisine katıldım,bedelsizler hala hesaba geçmedi,bugün son gün bedellinin saat 16'ya kadar,yarın ola hayır ola kendisini belli eder,sönmezde düşüşte 128 fiatı,ilginç olanı bu yukarıdayken yani 150-200 sönmez 50-60 :whistling:
Mabuz(bedelsiz) bedelliye girilenler birleşmiş beklemede,yekün olarak hisseye yansımamış sıfır gözüküyor,yarın ola hayır ola ve bayrama hazır olun...ytd.
Hala bedelsizler,bedelliler yansımamış,zaten hepsini birleştirmişler makbuz yapmışlar,yarın öbürgünde elde kalan R'ler satışa konu olur ,68 milyonda karı var:whistling:
Sanırım öyle gibi,ulen celal aga niyetin ne ?hisse bugün taban çekti 30 sınırında dün bana 32 üstü vermedi 33 üstü yaptı,şimdide 30 taban,sizin kalıbınıza tüküreyim,bir iş yapıyorsunuz yüzünüze gözünüze bulaştırıyorsunuz,elde kalan R hesaplarımı yapıyorsunuz,zaten aldık alacağımızı artık ne pok yaparsanız yapın ilgilenmiyorum...
Makbuz,bedelsiz her ne zıkkımsa bugün yarın hesaba geçecekmiş,bekleyelim görelim,zaten ana hisse bugün taban çekti her ne hikmetse...
Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından, BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti’nde yapılan değişikliklerin 27.08.2025 tarihinden itibaren uygulamaya alınmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda güncellenecek BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 2.14 maddesi uyarınca, Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda işlem gören paylar 27.08.2025 tarihinden itibaren ekte gösterilen kapsamında bulunduğu tüm BIST Pay Endekslerinden çıkarılacaktır.
Yarın için beklemedeyiz inşallah olumlu olur.