Daha gecende en azindan 3.5 tl gorecegini dusundugum 1.9 maliyetli akguv hisselerimi canim sıkıldı sattim maliyete..hisse 1.5 ayda 5.5 tl oldu.bilancoya baksan zarar....zarar eden hisse gitmez diye birsey yok...
Printable View
Daha gecende en azindan 3.5 tl gorecegini dusundugum 1.9 maliyetli akguv hisselerimi canim sıkıldı sattim maliyete..hisse 1.5 ayda 5.5 tl oldu.bilancoya baksan zarar....zarar eden hisse gitmez diye birsey yok...
Bilanço' nun güzelliği kardan başka neyle olur bilmiyorum. İstikrarlı zarar edip fiyatı istikrarlı artan bir kaç firma ismi verin de ufkumuz genişlesin.
2 TL den aldınız 6.4 oldu satmadıysanız beklentiniz daha yüksektir, niye satmak zorunda olasınız ki?
3 senelik ortalama f/k' sının üzerinde işlem görüyor, bilanço ederi niye 15 TL olsun ki?
Gubrf bilanco berbat 15 kat artti....dmsas bilanco berbat 3 kat akguv bilanco berbat 3 kat doas bilanco berbat 3 kat brisa bilanco berbat 2 kat cemts bilanco berbat 2 kat edip bilanco berbat 1.5 kat..brksn bilanco berbat 3 kat.kisaca sadece bilancoda net kar ile hisse fiyati belirlenmez...bu dedigim hisselerin bazilarinda fk hesaplanamiyor....bu is fk bak al diyecek kadar basit degil....