Originally Posted by
alicemal
Altın sağlam yükseldi. Zaten pekde düşmemişti. Senetten çıkınca gram altına geçmeyi düşünüyordum, ancak bu fiyatla geçmem zor. Ne USD/TL düştü nede onsa altın. Hali ile gram altında düşmedi.
Çin atasözü olmalı,"malı alırken kazanmalısın."
Senet'den çıkarsam ne yapacağımı bulmam gerekiyor. Para piyasalarında alternatif pek yok gibi. Banka faizi GERÇEK enflasyonun altında, gram altın iyi görünmüyor, emtia desen usd ile bağlantılı... Yoksa VOB a mı bir miktar para koysam, orada oyalanırım. :)
Para piyasaları nanay. Bitek BIST de umut var.
Dükkan alıp börekçi mi açsam, atelye kurup mucid likmi yapsam. Bir sürü projem var yaw.
Neyse senetden çıkmama çok var gibi görünüyor. En az 3 ay var ancak sular çok ısındı. Akdenizde bir numara olursa işler kötü.
Kaç kişi farkında bilmiyorum ama Libya da sunni katil suudi arabistanla savaşıyoruz. Tamamen müslüman dünyanın halifesi senmisin benmiyim olayı.
Kıta sahanlığı mevzusu sonradan gelişti ve Libya nın resmi başkanını destekliyor olması, tayyip açısından büyük bir şans oldu.
Büyük ihtimalle Yemen dede bizim çalışanın emeği, suudi lerle savaşma hevesine gidiyor. Sudan ayrı hikaye.
tayyip tüm müslüman ülkelere az veya çok para yağdırıyor. Tek amacı müslüman dünyanın halifesi gibi görünmek. Bizim paramızla, ingilizlerin yarattığı suudi vahabi selefi katille sidik yarıştırıyor. O katil petrol parası kullanıyor, bizimki.?
Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretten kısacak, halifelik için sağa sola para saçacak, emekliden kısacak başka ülkelere para saçacak...
her neyse...
her şeye iyi yönden bakmaya çalışıyordum ve iyi gidiyordu...