doğrudur ...bakap genelde kağıt ve karton ürünleri kullanıyor...bakap da plastik menşei ürünler kullanıyor...günümüzde ise tred kağıt ambalajdan yanadır...çünkü plastikler çevreyi kirletiyor ,kağıt ise doğada kolaylıkla yok olabiliyor...
Printable View
bu gün ağa nerde kaldı yahu...iş piyasaya kalsa hisseyi gebertecekler...:kahkah:
Bu gün 6,50 psikolojik direncine çarptık...orası aynı zamanda düşüş trendinin de direnci idi..orayı geçersek satış baskısı ciddi anlamda düşer ve yeni bir yükseliş trendini teyit edecekti...o durumda sonraki hedefimiz 7,00 olacaktı...
şimdilik geçemediğimiz için biraz gevşiyoruz..gevşeme geçtikten sonra tekrardan orayı test edilmesini ve geçilmesini temenni ediyorum...moral bozmak yok...sabır ile beklemeye devam..
bu arada bu gün ben hiç kıpraşmadım...trade yapabilseydik elbette iyi olurdu...lotlarımız artardı...ama yine de sıkıntı yoktur...burada bilançolara 25-30 gün kaldı...
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
keko, kingsailor
hareket olmayınca seyirciler de olmuyor...baksana kingsailor kardeş ikimiz tek kalmışız...:kahkah:
bu iş ne yapmak istiyorsa artık. ama onun sayesinde iyi kademe yaptık. net 15 kademe kardayız. bakalım bi tur daha döndürecek mi. bu arada dolarda bi boyu gidiyor biz göz göre göre ky ye dolardan kazandırmazlar diye düşünürken dolar alanlar gene kara geçecek. hisseye güvenenlere ise gene 3 ün 1...
ülkemizde de gerginlik hiç eksik olmuyor ki...
bütün silah sistemleriniz nato menşei iken gidip tamamen uyumsuz rus füzesi almak çok mantıksız..bu kadar gerileme değer mi ?? ben değer görmüyorum..üstelik de ekonomimizin bel kemiği de avrupaya dayanmışken..ihracatımızın büyük bir kısmı avrupayadır..attığımız taş ürküttümüz kuşa değmiyor..