AĞBİLER BATTIMI BU NOLCAK BÖYLE
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
AĞBİLER BATTIMI BU NOLCAK BÖYLE
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım için erken'in anlamı 0,6-0,7 aralığında taban oluşturma çalışmasının tamamlanmasını beklemektir. Innovia Konut Projesi 4 etaptaki satışlar belirginleşirse, tahta sahibinin çok zalim olduğunu düşünmeme rağmen, hisseye uzun vadeli yatırım yapılabilir kanaatindeyim.
Valla hocam yüzde 45 çıkarsa zararı dogrutuyoruz. Yani satacak halimiz kalmadı . Beni korkutan patron satışı ve düşüşlere bir kademe dahi tepki vermemesi.
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçerden bilinen büyük bir sıkıntı olduğu aşikarrrr
hisse sahibi acımasız ama tabandan sonra çıkmasını bekliyorum yavaş ama stabilize
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa vadeli banka kredilerini İHTİYAÇ tan değil de bilançoyu bozmak için aldıysa, problem sayılmaz ama ihtiyaç varsa, bu durum, şirketin satışlarıyla alakalı problem olduğunu gösterir kanaatindeyim. Bundan daha büyük sıkıntı ne olabilir ki?
innovia 4 de daire satışı sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.leventte olması zaten çok zor istanbulun göbeğinde fiyatlar aşağı yukarı bellidir.ve talep muhakkak olacaktır.zaman gösterecek bakalım sebebi neymiş bu satışların.ama şunu biliyorum ki gerek ekonomik gerekse siyasi olarak yeşil in sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.bu işin içinde bir bit yeniği var ama ne..ya vezir edecek yada rezil...umarım hepimiz vezir oluruz.