Printable View
Alıntı: Originally Posted by hellistheothers Defansif sepetimdeki tüm ktm'leri sattım, yerine bir defansif değişken koyacağım. evet yerinde bir karar. yeni defansifi merakla bekliyorum.
Bugün fonlar 2 günlük mu olucak. Ppz 19.45 yukarı donermi acaba?
Bugun aldığımız ppf yi hemen satabilirmiyiz.
Alıntı: Originally Posted by paramanya Bugun aldığımız ppf yi hemen satabilirmiyiz. Kendi bankanızınkiyse evet Başka kurumunkiyse gene evet. Tek fark başka kurumunkini öğleden sonra satarsanız para yarın öğleden sonra gelir.
Alıntı: Originally Posted by sadecegrafik YZG, IOG, GUM mahşerin üç atlısı bakalım yarın ne kadar getirecek? Her biri %5+ diye diliyorum. GUM %2,6140 YZG %2,5827 IOG %1,1055 Sizce iog un daha iyi olmasi gerekmez miydi ? Turevde mi terste kaldilar acaba ? Ayrica alternatif enerji cephesindede bugun farklar yuksek AOY (-) %0,1261 GZH %2,2298 IKP %0,5976
Alıntı: Originally Posted by coltrane Merhabalar, ilgili hesaptan tüm fonları satsak da bu kesintiler devam ediyor mu? Bir daha kullanılmayacaksa hesabı mı kapatmalı? Hesap boşsa benden kesmiyorlar.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kendi bankanızınkiyse evet Başka kurumunkiyse gene evet. Tek fark başka kurumunkini öğleden sonra satarsanız para yarın öğleden sonra gelir. Bugun 2 günlük mu getirecek . 19mayis yarin
Ppz 19.75 getirirmi acaba bilemedim