İşçi alımını nerden çıkardınız? İnternet sitesinde yer alan 4-5 kişilik açık pozisyon ilanından bahsediyorsunuz sanırım. 550 kişi çalışan şirkette zaten her ay 3-5 kişi sirkülasyon olur. Hiç önemi olmayan bir konuyu büyütmüşsünüz.
Printable View
aranan işci vasıfı önemlidir
vasıflı işçi alımları önemlidir normal işci alımları internetten yayınlanmaz
kalifite personel açıgı var
aranan pozisyonlar bir işletme sorunu yoksa
üretim artışını gösterebilir
sizder daha iyibilirsiniz
Hem 2018 yıl sonu bilançosu için hem de 2019 yılına ilişkin çok olumlu gidişat var.
Son 10 günde büyük sürprizler olmazsa 2018 son çeyrek euro ortalaması 6.28 seviyesinde yıl sonu kapanışı ise 6 civarlarında olacak. Çeyrek ortalamasının yukarıda olması brüt karlılığı çok aşağı indirmeyecek bir gelişme. Yıl sonu kapanışının düşüklüğü ise finansal gelir-gider farkına olumlu yansıyacak. İki açıdan olumlu bir durum söz konusu. Patron bize sürpriz hazırlamıyor ise yılı 40 milyon civarında kar ile kapatacak.
Hammadde fiyatlarında ise petrole paralel ciddi düşüşler var. Bu da 2019 yılı bilançolarına olumlu yansıyacak bir gelişme.
Patron etkisinden arındırılmış gelişmeler şu anda çok olumlu. Bunun bilançolara ve hisse fiyatına yansımasına ise patron karar verecek. Herşey olağan akışında giderse hisse umulmadık fiyatlara çıkabilir.
katılıyorum size.
hacim yaratıp mal alınmaya calisiliyordu ama basarılamadı . bu fiyata mal olmadıgı ortada.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kagatı izle canlı işlemleri altın bassın kimse almaz
saçma işlemler oluyor
sanki kimse almasın dergibi
sahipliyim diyor gelme gelme gelme
saçma sapan bir kagat oldu
herkeze sabır
Kabız etti valla. Ne tarafa gidecekse gitse.
Huawei mate 10 pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olağan akıştan kastım bu. Kademelerde normalde 500 lot bile olmayan hisse ne oluyorsa birden 40-50 bin lot işlem yapıyor. Hissede hareketleri belirleyen ve 3-5 kurumdan işlem yapan birileri var. Gerektiğinde hissenin önüne set çeken gerektiğinde de hareket yaptıran ve patron adına işlem yapan bir grup bu. Yani hisseyi olağan akışına bırakmıyorlar.
Alnus bir şeyler yapmaya çalıştı, fakat eline yüzüne bulaştırdı.
Huawei mate 10 pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi