benim bildiğim altıns1 fiyatta önceden şişirmişlerdi... normal altının yüze 6 üstünde bir fiyatlama varmış.. zaten işbankası geçen hafta bu fırsatı iyi değerlendirip hise fonu istene güzelce verdi.......şimdi herhalde piyasa fiyatına yaklaştı.....
Printable View
Tekrardan makası açıp şişirirler mi, malumunuz üzere altıns1 de bayağı bi mallandık
nereye şampiyon olacak, hiç bi ihtimal yok.. fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı, 7 sene başkanlık yapıp tek bi şampiyonluk alamamış başka bi başkan olmuş mu ? başarısızlığını örtmek için boş beleş restler çekiyor, palyaço durumuna düşüyor
https://twitter.com/DegajSportscom/s...94021624692915
esentepe maskara night clupta tadilat yapılırken yangın çıkmış, 29 işçi yanarak ölmüş, allah rahmet eylesin hepsine.. bu mekana çok gitmiştim discorium iken, sonra ismi değişti masquerade olduktan sonra da gitmiştim bi kere 10 sene kadar evvel.. iki bina arasındaki bodrum katta, çok yüksek tavanlı bi mekandı, kolon molon hiç bi şey yokmuş gibi hatırlıyorum, aşağı eğimli uzun bi koridordan geçilerek giriliyordu
imamoğlu söylediğine göre 1987de ruhsat verilen bir gece kulübüymüş En son itfaiye raporu 2016 veriliyor. 2018 de bir ruhsat yenilenmesi yapılmış ilçe belediyesi tarafından. Bunlar incelenecek, savcılık da gereken süreci başlatmış durumda
yani ruhsatı veren cehapeli beşiktaş belediyesi.. eğer belediyeyi aşıp bakanlık bi şekilde müdahale etmiş olsa ve mekanı kapatsaydı, ruhsatı iptal etmiş olsaydı, leş tayfa ortalığı yakıp yıkacaktı- yaşam tarzımıza müdahale ediliyor, irtica geliyor vs .. şehrin ortasında apartman bodrum katında böyle bi mekan olabilir mi, buraya nasıl ruhsat veriliyor falan diye soran olmayacaktı
Akbank'ın enf muhasebesi ile kârı 33milyar. Enf muhasebesiz 66milyar. Güncel F/K 3,86 çarp ikiyle 7,72 yapar. PD/DD 1,21 enf muhasebesiyle bu da daha yukarıda olurdu zaten.
Gider ABD'de Wells Fargo alırım daha mantıklı.
kar düşüyor ama özvarlıklar yükseliyor EM yapınca, akbanka bakamadım ama şimdi açıklanan sahol bilançosuna göre geçen sene 200 milyar olan özvarlık EM ile düzeltilince 400 milyar olmuş, yani pd/dd daha düşük çıkar akbank için.. kaldı ki, bankalar için f/k değil pd/dd bakılır öncelikle.. bugünkü ath fiyattan temettü verimliliği de yüzde 4
bankaların ayrışması boşuna değil, bankaalr için defter değeri çarpanı önemli çünkü
Kim dalga geçiyormuş ne biliyormuşta konuşuyorlar.Ali Koç kendi şirketi ile ilgili karar almıyor Fenerbahçe ile ilgili yönetimiyle beraber kongre üyelerine sordu.O dalga geçenlere sormak lazım TFF nin başındaki şahısla ilgili 4-5 kulup haricinde şikayetler var , sudi arabistandaki süper kupa faciasıda ayrı neden bu şahısı RTE görevden almıyor sordularmı kendilerine yani bu iş siyasi bunun bütün Fenerbahçeliler biliyor .Gereken cvp da yerel seçimde verilmiştir.Yokmu bu ülkede bu işi tarafsız yapabilecek bir yönetici ama olay farklı .Bugun orada yapılacak eylem ve söylemler sıra ile yapılacak bu kararlar alındı , karşı tarafa koz vermeden birlik beraberlik içinde hareket ederek yapılacak.
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
·
3s
🚨 Fenerbahçe, Olağanüstü Genel Kurul'da yayınlanan videoyu UEFA ve FIFA'ya gönderdi.
Eşekten akenr gibi performans bekliyorum,
Eğer bu ay zirvesini kırarsa tabiki,sanirim mayıs son gönderim,peşine temettü çıkarsa bal kaymak,