Parayı şimdilik bana vermediğine göre benimle ilgili şüpheleri var herhalde diye düşünüyorum :)
Printable View
Hocam peki ne zaman sürekli düşüşte ya kar ediyo düşüşte zarar ediyor düşüşte borsa çıkıyor düşüşte yükseliyor düşüşte biktirmaya çalışıyor desek zaten ortalık mali olmuş neyini biktiracak 4 lerde diyordum en son düştüğü yer diye ama 2.6 dedi bunu yapan 1 e kadar artık gelir söylediklerim sadece fikir almak ve paylaşmak hepiniz degerlisiniz
Sn. mrbrs borsada fiyatların oluşumu aslında gerçek hayattakinden farksız, örneğin geçen yıl 50 kuruş olan soğan şuan 3 TL, soğan aynı soğan ama fiyatı farklı ( şimdi kimse yok hastalık yok rekolte demesin lütfen, üretimi fazla olan şeylerin fiyatı düşmesin diye çöpe döküldüğünüde gördük ...)
Yine sizin alıp sattığınız Adese’nin fiyatı 2 TL den 19 TL ye giderken şirkete dair ne değişti, ben hemen söyleyeyim hiçbirşey değişmedi, sadece algılar yönetildi o kadar, bu konuyu Aşık Veysel çok güzel dile getirmiş bende linkini imzama koydum 5 dk ayırıp dinleyin lütfen :)
Helal olsun dün yüzde 3 kusurlere düştü bugün geri 28 bin hacimle geldi Algida yonetilse sayin hocam ne olursa olsun bi halt olmayacağı belli nacizhane düşüncem bide bolundukten sonraki haliyle ilgili bilgi paylasirsaniz malum bilene danışmak sart
https://m.youtube.com/watch?v=olT8v8yMUEU
Hak eden kazansın :evil:
Sn. mrbrs kendi adıma şunu tüm samimiyetimle sölyeleyebilirim, şirketin KAP ta yayınladıklarından fazlasını bilmiyorum, ama gönderdiklerini açıp kendi gözümle okuyorum, lütfen yanlış anlamayın ama sizin için iyi görünen bir durum benim için kötü olabilir yada tam tersi o yüzden sizin açıp okumanız kendi menfaatinize olacaktır, birde şu var kağıdın bir şekilde gideri olacak yoksa herşey hikaye, bilanço yada beklenti olayı değil sadece, bilmem anlatabildim mi :)
https://www.burcelik.com.tr/anasayfa/
Şirketin sayfasına da bakmak lazım arada...
8 Milyon sermayaye karşılık 2 Milyon kar etmiş. Düşük sermayeli , tam spekilatörlere göre bir hisse. Buna bir dadanırlarsa , toplayana kadar fiyat 5 TL.lere , olgunlaştırıp millete satışa hazır hale getirene kadar 10 TL. lere gelebilir. Tabii ben bunları bekleyemem. Çoğu ky. de bekleyemez. Cuma günü , bu hesapları yaparak ortalama 3.04 TL. den , kendimce , büyük bir miktar lot alım yaptım. Bu aralar şansım iyi gidiyor.Mtryo dan %15 kar yapıp çıktım, hemen arkasından işgirişim aldım , cuma günü yani , dün , onları da %15 karla gönderip aynı gün Burçelik aldım. Bundan da %15 karı görürsem satıp çıkacağım ve başka denizlere açılacağım. Hayırlısı bakalım.Bu arada şunu da belirtmek isterim ki , bu tahtaya daha önceki gelişlerim büyük bir hüsranla sonuçlandı. Ama bu sefer kar etmeden, hele zararına çıkmaya hiç niyetim yok. Sabırla bekleyeceğim.Hissedeki tüm yatırımcı arkadaşlara bol şanslar dilerim. Bence , bu hisseyi almak için, bu fiyatlar çok uygun.