3.40'dan almayı başaran var mı?
Printable View
3.39 dan alan bile vardır şahsen ben 3.41, 3.44, 3.51 den aldım 3 kere.3.55 altına düşerse okuturum yoksa bozmam :) amaç eldeki doları çoğaltmak yoksa tl ile işim olmaz.
Tabiki elde 500 bin tl tutuyorum faiziyle dolar almak için
Amaç 2 senede 1 milyon dolara ulaşmak bakalım dhaa çok yolumuz var dolar 3.56 bana 250 bin usd civarı lazım daha bu hedef için.
Devamlı al sat yaparak ulaşılamayacak bir hedef değil. Bu işi bilip riskini alabiliyorsanız mantıklı. Benim arkadaşlarımdan biliyorum al sat ile 1 yılda dolar bazında paralarını %15 oranında arttırmışlardı. Benim onlardan gördüğüm düşerken de satıyorlardı. Yani mesela 3,50' den aldılar 3,45' e indi. Zararına satıp 3,40' a inince tekrar alıyorlardı veya yanlış tahminlemeyle zararda olabiliyordu. Yani 3,50 bandına tekrar gelip yükselişe devam ediyordu. Yani diyeceğim o ki risk alabilen ve soğuk kanlı bir yatırımcı profiliniz varsa vadeli mevduatla uğraşanlara boşuna uğraşıyorsunuz ne imkanlar var diyebilirsiniz. :)
29/082017 Tarihinde USD kurunun 3,44 TL ye oradan en fazla 3,38 TL ye ineceğimi öngördüğüm hesap modelim... Arz ederim....
Sayfa 83 Tarih 28/08/2017
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Müneccimle bir akrabalık mı var?
Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
USD da Türkiye'de hem siyasi hem ekonomik tüm pozitif şartlarda 3,31 TL yi dip olarak; onu da en fazla 48 saatlik görüyorum. 3,31 TL yi görür görmez 3,35-3,42 TL bandında 1 ay dolaşır. Tekrar 3,30 ları görmez... ABD Enflasyon datasına göre şekillenir... ABD enflasyon datası kötü geldiği sürece önümüzdeki zirve 3,47 TL olucaktır.
Lakin enflasyon datasında en ufak bir kıpırdanma da sabah 3,35 TL olan USD ı 3,52 TL de görmek de yarım iş gününe bakar.. Müteakip ABD verileri iyi gelmeye devam ederse yıl sonu 4,30 TL yi dahi görebilir...
USD ın tek desteği Enflasyon verisidir...
.................................................. .............................
Sayfa 117 de USD ın en fazla bir ay 3,35-3,42 TL arasında dolaşacağını ögörmüş yeniden 3,47 TL ye yükselip ABD verilerine (Bilanço-Faiz Artırım-Enflasyona) göre yükselebileceğini yazınca SN.Faruko tarafından MÜNECCİM likle suçlanmam...
Bunları yapıştıracağımı ve sizi ilan edeceğimi her yazımda söylemiştim...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
31/08/2017
Bu da Sy 137 de.. Bloomberght BIST uçucak kaçacak derken ben en fazla 112000 diyorum...
Daha çok var da sanırım yeter...
Bol kazançlar...
Memur Değilim ancak şu Gerçeğin farkındayım ÇOĞU esnaf kobiden hatta bazı fabrikalardan bile daha fazla vergi verir. Esas hırsızlar dışarda..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi