Şimdi vekalet verdiğiniz kişiler GK da şirketin seçtiği BAĞIMSIZ DENETÇİYE oy da kullandırırlar :)
Yıllardır gül gibi yönetilmiş, tabloları mükemmel denetlemiş gibi :)
Printable View
Şimdi vekalet verdiğiniz kişiler GK da şirketin seçtiği BAĞIMSIZ DENETÇİYE oy da kullandırırlar :)
Yıllardır gül gibi yönetilmiş, tabloları mükemmel denetlemiş gibi :)
Nede olsa hisselerde serbestleşmiş...
İlk GK da 1/4 hisseyi toplayamayacsksınız (yaklaşık 147 milyon hisse??) ertelenecek GK nuz...
2. GK da AZLIK HAKKINI kullanacak hisse toplamınız olmayacağı için!!!
Birileri sizleri uyutmuş, aylar geçirilmişmiş, şirket amacına ulaşmış olmuş!!!
Nede olsa benim gibi yazanlar daha ilk günden patron adamı olarak yaftalayan EKİBE de selam olsun!!!
Tiyatroru iyi oynadınız!!!
umutsarı nın peşinde koşmama nedeniniz ???
Araştırın bakip SPK BÜLTENLERİNİ yapılacak ilk GK da siz KY dan ne istemiş!!!
Ekibiniz bunu gerçekleştirmek için çaba sarfetmiş mi?
GK maddelerini HERKESTEN saklayanlar şu mahkemeden istediklerinizi millete gösterin de kime hizmet ettirildiğini millette gözleriyle görsün!!! Nasıl uyutulduklarını vesselam!!!
editöz çok mu zoruna gitti de yorumlarımı sildin. Yaptığın çok terbiyesizce bir şey. yorumumu sebepsiz yere silemezsin. siliyorsan bir karşılığı olmalı ve bunu bana izah etmelisin. şunu şunu ihlal ettin diye uyarı vermelisin. terbiyesizliğin lüzumu yok.
editöz çok mu zoruna gitti de yorumlarımı sildin. Yaptığın çok terbiyesizce bir şey. yorumumu sebepsiz yere silemezsin. siliyorsan bir karşılığı olmalı ve bunu bana izah etmelisin. şunu şunu ihlal ettin diye uyarı vermelisin. terbiyesizliğin lüzumu yok. Burası senin babanın dükkanı değil. Bizler burada belli kurallar çerçevesinde yorum yazan birer kitleyiz ve yorumumuz bir ihlali gerektirmişse bunu izah edersin. kafana göre silersen bu terbiyesizliktir
KERVN Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -25449801 Ana Ortaklık Payları: -24449526
Sayın Frecell ; müsait olduğunuzda bilançoyu değerlendirirmisiniz, şimdiden teşekkürler...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gayrimenkul satışlarınin bu döneme yansıması gerekmezmiydi? Genel beklenti kar gelmesi yönünde degilmiydi.