aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Printable View
Esem ile yaklaşık 6 yıldır beraberiz. Ondan ayrılmak kolay olmayacak. Zaten onun da bizi bırakmak gibi bir niyetide gözükmüyor. Ha bizden sıkıldıysa onu bilemem. Taze kan da arıyor olabilir😁
Az önce test ettim.. tabanda 120 bin alıcı var.. 48'de 50 bine yakın...:)
Econumut birşeyler biliyormuşsun gibi yazıyorsun. Ama sorularıma cevap vermiyorsun. Bir kez daha soruyorum:
Econumut yine bilmece gibi yazmışsın. Büyük ortak demişsin. Büyük ortak kim? Bizim bildiğimiz en büyük ortak Mahsun'du. Şimdiye kadar Cenk ondan korkuyor diyordun şimdi de Mahsun korkuyor diyorsun. Korkuyorsa niye harekete geçmiyor. Ayrıca şirketteki büyüklüğün 400 bin lotla gideceğini hesap edemeyecek kadar saf bir adam mı bu M.Ö Bu lotlar bu kadar önemliyse bastırır yine o lotları toplar. Senin dediğine göre lot savaşı olması gerekir. Ama fiyat yerlerde sürünüyor. Senin hesapta bir yanlışlık var
Amma sıktılar hisseyi dikkat edin bogulmasin.siz de bogulursunuz.bu hafta patlama olacak diye hissediyorum.insallah
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, pay sahibi olduğunuz Esem Spor Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket) hakkında çeşitli şikayetlere yer verilerek gerekli işlemlerin yapılması talep edilmiş olup, şikayetleriniz hakkındaki açıklamalara başvuru yazınızdaki sırayla aşağıda yer verilmektedir.
1) Şirket'in 24.05.2013 tarihli özel durum açıklamasında, Cankurtaran Holding A.Ş. (Holding)'den olan alacaklarına mahsuben Holding'in aktifinde kayıtlı varlıkların devralınacağı, bu amaçla Holding'in bağlı ortaklıklarından olan Elektropak Elektrik Sanayi A.Ş. (Elektropak) paylarının İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanan 23.05.2013 tarihli değerleme raporu ile AC İstanbul Uluslararası Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanan 08.02.2013 tarihli değerleme raporunda tespit olunan değerlerin (sırasıyla 30.323.285 TL ve 27.306.672 TL) ortalaması (28.814.978 TL) üzerinden satın alınmasının kararlaştırıldığı ifade edilmiş ve söz konusu değerleme raporları kamuya duyurulmuştur. Dolayısıyla, ilişkili taraflardan edinilen finansal duran varlığın değerinin tespitinde Kurulumuzun değerlemeye ilişkin düzenlemelerinin gözetildiği anlaşılmıştır.
Diğer yandan, Elektropak'ın ilerleyen süreçte gayrifaal hale geldiğine ilişkin özel durum açıklamalarının gerçeği yansıtmadığına; zira paylarının Şirket'e devredildiği dönem Elektropak'ın faaliyet konusunu halihazırda yitirmiş olduğuna dair kesin bir tespitte bulunulamamış olup, Kurulumuzun gözetim ve denetim faaliyetleri çerçevesinde böyle bir tespitte bulunulması halinde sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gerekli işlemler tesis edilebilecektir.
2) Şirket'in 24.05.2013 tarihli bir diğer özel durum açıklamasında, Holding'den olan alacakların tahsili amacıyla Holding'in aktifinde kayıtlı ve Şirket sermayesinin %10'una tekabül eden paylarının da satın alınacağı, Borsa'nın Toptan Satışlar Pazarı'nda gerçekleştirilecek devir işleminde pay fiyatının ise son on işlem gününde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması esas alınarak belirleneceği yatırımcılara duyurulmuştur. Söz konusu fiyat tespit yöntemin Borsa İstanbul A.Ş.'nin toptan satış işlemlerine ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde belirlendiği göz önünde bulundurulduğunda, konuya ilişkin olarak yapılması gerekli görülen ilave bir işlem bulunmadığı kanaatine ulaşılmıştır.
Ancak, Kurulumuzca gerçekleştirilen inceleme ve denetim çalışmalarında, pay fiyatına kasıtlı bir müdahalenin varlığının tespit edilmesi halinde, sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılabilmektedir.
3) Şirket'in aktifinde kayıtlı Esem markasının satışına ilişkin medyaya yansıyan haberlerin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı konusunda Şirket'ten bilgi talep edilmiş olup, alınacak bilgi ve belgeler çerçevesinde Kurulumuzca gerekli işlemler tesis edilebilecektir.
4-5) Kurulumuzun kamuyu aydınlatma düzenlemelerine göre içsel bilginin derhal kamuya açıklanması esas olup, hangi bilgi veya gelişmenin içsel bilgi olarak değerlendirilerek kamuya açıklanacağı ihraççının inisiyatifindedir. Buna göre, Kurul düzenlemelerimizde halka açık ortaklıkların kullanmış oldukları banka kredilerinin hangi amaçla kullanıldığının ve/veya bu ortaklıkların bağlı ortaklıklarına ait davaların detaylarının kamuya açıklanmasına ilişkin bir zorunluluk bulunmamakla birlikte, ihraççı tarafından bu gibi bilgilerin içsel bilgi olarak değerlendirilmesi ve yatırımcıların yatırım kararında önemli rol oynadığına kanaat getirilmesi halinde açıklanması gerekmektedir.
Bu kapsamda, Şirket ortağı olarak sahip olduğunuz bilgi edinme hakkınızı kullanarak, Şirket'in yatırımcı ilişkileri bölümü veya böyle bir birimin bulunmaması halinde doğrudan Şirket yönetimine yazılı olarak talepte bulunmanız mümkün bulunmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Sevgili legenda,Kalemine,eline sağlık kardeşim Allah razı olsun senden...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.