Printable View
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Sizleri de beklerim. Hep birlikte hentbol maçı izlemeye gideriz.:kahkah: Şaka bir yana, Sofra Dostlarına her zaman kapım açıktır. Bu ''ŞAKİ'lere'' ( eşkıya, haydut) uyma Enver bey! :yes:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Damacana hala duruyor.) Damacanamı, pet şişedir o! :yes: Bende bile 2-3 damacana çıkmaz, yahu! :kahkah:
Doğru, pet şişe. Benim gözümde damacana.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Damacana hala duruyor.) :yahoo::yahoo::yahoo: Yedekte dursun, musti'de tekelci amcada ne var ne yok, toplayıp getirsin...:one:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Doğru, pet şişe. Benim gözümde damacana.:kahkah: Kervansaray Thermal'deyiz Bursa'da yılbaşı gecesi, yetmezse size geliriz sabaha doğru! :he: Ertesi gün ayamazsam, siz de devam ederiz artık! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kervansaray Thermal'deyiz Bursa'da yılbaşı gecesi, yetmezse size geliriz sabaha doğru! :he: Ertesi gün ayamazsam, siz de devam ederiz artık! :kahkah: davetliyiz dimi Benimde rezervem yapıldı inşallah...
Alıntı: Originally Posted by guneysu davetliyiz dimi Benimde rezervem yapıldı inşallah... Ailecek gidiyoruz, tek paça kelle yok! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kervansaray Thermal'deyiz Bursa'da yılbaşı gecesi, yetmezse size geliriz sabaha doğru! :he: Ertesi gün ayamazsam, siz de devam ederiz artık! :kahkah: Memnuniyetle, beklerim. Kervansaray sonrası nasıl olur, o konuda garanti veremiyorum.:kahkah: