göreceğiz bakalım
Printable View
Bu hisse 1300-1400 aralıgında iken gerek 1.çeyrek gerekse 2 .çeyrek bilançosu hakkında önemli temel kriterleri üzerinde yorumlar yaptım ve burdaki arkadaşlarla paylaştım..O zaman da bu topicte kendini bilmez bir kaç kişi bu hisse hert 1300 e düştüğünde küfürler ederek ben demedim mi düşecek,adam olmaz ve 1160 lara kadar düşer diyenler şimdi ortalıktan kayboldular..Hisse o zaman yazdığım hedefler doğrultusunda hareketini sürdürüyor..Gün içi kademe oynamalarına kafa takanlar zaten ben 1380 den satıp 1350 den yerine koyarım diyenler hala burda kafa bulandırıyorlar...Bu topite geriye giderseniz kimler neler yazmış net okursunuz...Ben burda 22 mart 2017 den bu yana zaman zaman yorum yazarım..Aslında daha sık yazmak isterdim ama bazı küfürbazları görünce insan bilgisini bunlarla paylaşmak istemiyor..Daha önce şirketin temeli ve hedefi hakkında yorumlar yazdım ve özetle tekniği hakkında da bir kaç cümle yazayım...Bu hisse 1560 üstünde kaldığı sürece yeni bir bant içine girdi..Genelde böyle durumlarda yeni bantta taşınan hisseler o bandın alt seviyesi üzerinde dalgalanırlar bunlar çok normal hareketlerdir..Şirketin bir de 2011 den 2017 tarihine kadar oluşan derin bir çanağı var..Bu çanak içinde ve 1560 bandı üstünde hareket ediyoruz..Böyle teknik oluşumlarda fiyat dalgalanmaları agresif olabilir burda önemli olan bandın korunmasıdır...Hissenin çanak hedefini herkes grafikte görebilir...Hedefe giderken bantların destekleri ve dirençleri önemlidir...Yani 1560 üstü tüm kapanışlar önemlidir..Bazıları hisse fiyatı oynuyor diye küfürlü yazılar yazmaları gerçekten üzücü...Kardeşim beğenmiyorsan bir yerden satar gidersin..Hisse çıkarken alkışla düşünce küfür et...Gerçekten hoş olmayan davranışlar...Küfürle hisseler gitseydi herkes o işi yapardı...Hissede hareketller gayet normal..Sonuçta buTüpraş değil ki...küçük sermayeli bir şirket ve fiyat dalgalanmalarında makas ağzının az geniş olması normaldir...(YTD)
belki de benim tekniğim başkadır ne biliyorsun! hem niye kızıyorsunuz ki ne yani herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda mı? sen benimle ben seninle aynı fikri paylaşmıyor olabiliriz. hem sayın muhterem çok kıymetli bir o kadar kendince stratejisini uygulayan tahta yapıcının da algıları bozulsun istiyor da olabilirim. neyse sen grafik çizer bilinçli ya da bilinçsiz algılarla oynarsın, ben de bilinçli yorum yapar tahta yapıcısına msj gönderirim. ama bu kimseye SEN YAZMA SEN GİT BEN SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUM deme hakkı vermez. burası topik herkes teknik bilse ve paylaşsaydı buralara kimsenin gelmesi gerekmezdi!
aslında sert hareket yapması lazım ama sanırım saat 4 e kadar yapmayacak ytd
Be ne biçim küfür öyle...Yani hisseyi götüren senin gibi düşünmek zorunda mı?Sen istiyorsun diye hisseyi sürekli çıkartacak..Zekanda sorun mu var???..Neymiş speğin algısını değiştiriyormuş..spegin algısı sana kalmışsa zaten speklik yapamaz...Ayrıca ne speği....Bundan emin ol kimse gelip de senin yazılarını okumaz...Daha değerli şeyler var...