Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad aranizdaki gorunen kim? Hain ninjamiz mi? O müessese'deki bir çalışan :)
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Cumartesi pazar 10-17 arasi ankara merkezdeyim .gorusmek isteyen ile gorusebilirim.hanimdan izin almam.sadece soylerim Vay Daktir kafamda tas kirdi resmen... Ben izin aliyorum ama yatirim yaparken yan odadan bana bagirarak bozdurmaaaa demiyor ustad 😃😃😃
Pazartesi benjo ile vedalasabilirim Bireysel yerliler 1.4 milyar usd daha almış hiç kıpraşma yok
Alıntı: Originally Posted by aydinc Pazartesi benjo ile vedalasabilirim Bireysel yerliler 1.4 milyar usd daha almış hiç kıpraşma yok Neden vedalasiyorsunuz?
Alıntı: Originally Posted by Webster Neden vedalasiyorsunuz? Kıpırdamiyor ki :kmk: Bilmiyorum emin de değilim S400 var birden pik yapar sonra kararsız kaldım
Alıntı: Originally Posted by aydinc Kıpırdamiyor ki :kmk: Bilmiyorum emin de değilim S400 var birden pik yapar sonra kararsız kaldım Aman deyim ustad...ilk hareketi dehset verici olacak gibi...
Alıntı: Originally Posted by Webster Aman deyim ustad...ilk hareketi dehset verici olacak gibi... Yukarı mı aşağı mi
Alıntı: Originally Posted by aydinc O müessese'deki bir çalışan :) O da oyle dusunmenizi istiyor zaten Dondurma seramoninizde kasenin icini iyice kontrol ettiniz mi sanmiyorum :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi