Arkas ceo su ve haydar inanc a adam esnaf demis ya
Burda esas manipuleyi sen yapiyorsun gibime geliyor ya, zaman gosterecek
Konus bakalim simdi senin zamanin. Insallah biz hakli cikariz
Printable View
Arkas ceo su ve haydar inanc a adam esnaf demis ya
Burda esas manipuleyi sen yapiyorsun gibime geliyor ya, zaman gosterecek
Konus bakalim simdi senin zamanin. Insallah biz hakli cikariz
Pardon yüklü alımlar düşerken fazla tahtada kalmadan bir kaç kademe üstte de olsa hemen alındı ama ufak lotlarla da sürekli olarak baya düşürüldü tahtayı izleyen en salak biri bile farkeder ky bu kadar korkmuşken basabildikleri kadar indirdiler ama karşılarında da maalesef kimsede yok 💰
Ayrıca mistral izmirin tek arazisi kaç para mistral İzmir projesi yokken bilanço okumayı bilmeyen ama bilmişlik yapan kişi halen 39 milyon TL patronların maliyeti hisse başı 1 TL maliyeti var hisse başı diyor........
Çarşı açılışı (çok yakında açılışı ve sürekli gelir gelecek), diğer arsaya yeni proje ve yıl sonu gyolarda değerleme farkları olacak .....
Sonuçta boş şirket değil diğer GYO lardan değerlendirme farkı bence temettü karın 4 de 3 ünü dağıtacak bence kayda değer.....
Halen satılmayan ofis ve kaldıysa konutların gerçek değeri kaç 💰 ?
ytd
İyide aga bu düşüş niye ? İyide bu 5 milyon niye ? Sen bunlardan bahset .. anlattıkların bilinen şeyler, bana esmeyi anlat ..
Bunları bilen köşeyi döner zaten
Bakalım patron gerçekten hisse satacak mı yoksa göstermelik bir kaç bin hisse satıp düşürmeye devam mı edecek ya da yıl sonunda süper bilanço veya yeni bir projemi açıklayıp satacak yada satmayacak .....
Her halükarda önceden aldıkları hisseyi 10 lardan satmadık dan sonra bu kadamelerde satmayacağını tahmin ediyorum bir oyun dönüyor ve çok kişinin canı yanıyor maalesef
ytd
Temettü temettü deniyor. Soruyorum bu kadar yüksek temettü veren bir şirket bundan sonraki projelerini nasıl finanse edecek. Banka kredileriyle mi.
Lütfen biraz gerçekçi olalim.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirketin proje üretme, ürettiğini satma veya finansman sağlama konularında sıkıntı yaşaması mümkün değil
Gerek ortaklık yapısı gerekse mevcut bitirdiği proje yeterli referansı sağlıyor
Temettü beklentisi bence hayal Kasayı bosaltacaklarini zannetmiyorum Benim güçlü beklentim bedelsiz dagitmasidir
Patron neden satıyor fiyat neden düşüyor tek projesi var vs tarzı korkuları aşmanın tek yolu kiler gayrimenkulün yolculuğunu analiz etmektir
Geçen gün görüşümü paylaştım 67 ye gelen fiyat 65 e sarkmiyor gap kapanmıyor Demekki plansız programsız bir düşüş yok Kağıdın sahibi var
Resme büyük bakabilen güzellikleri görür Tabi tersini iddia eden çıkacaktır Benim görüşüm beni bağlamakla beraber pozitif Zaman alacaktır ve gelgitler çok olacaktır ayrı mesele
Adamlar 5 milyon loto satmasa temettusu yeter,son çeyrek bilanço da bi Ali Cengiz oyunu cevirecekler mi yoksa.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.