2018 yılı kasım a kadar vangd beklemeye devam... kaç olursa olsun... kuruşlara da varım.... 😘Ytd değildir... benim görüşüm beni bağlar...
Printable View
2018 yılı kasım a kadar vangd beklemeye devam... kaç olursa olsun... kuruşlara da varım.... 😘Ytd değildir... benim görüşüm beni bağlar...
Kuruş mu dedin?
Canın sağolsun, tek istediğin o olsun deyip 4 taban yapıştırıversinler bi göreyim seni burda tekrar :)
Grup tahtalarında bedelli rüzgarı esiyorken burada biraz zor o yelkeni rüzgarla doldurmak...
Sen yine de temkinli ol paranı pos makinesinden kazanmıyorsan..
Sağlıcakla
Topiğe bu hisse ile ilgili yazmama kararı aldım ve hisse zaten takibimde değil...Buraya yazmıyor oluşum bu sayfada bana ve şahsıma yapılan hakaretleri görmeyeceğim anlamına gelmiyor tabikide...Benim eski msj larıma alıntı yapıp aklı sıra bana laf dokunduranın msj larını sildirmek en tabii hakkım...Ve bana aleni hakaret eden bu forum ve topiği çok özler...Son söz Stockexc arkadaşımın yazdıklarına aynen katılıyorum...Dikkatli olmayanın bu tahtada çok canı yanar...YTD...Kalın sağlıcakla...
Kartal kardeşimle polemiğe girmek istemiyorum. Belliki borsada ciddi bir geçmişi var. Ben sadece beklentimi yazdım... olursa ne ala olmazsa beklerim. Kimseye rakam vermedim... sadece beklentimi yazdım. Olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım. Canımız sağolsun. Bu tür kağıtlara çok para bağlanmaz... avtur avgyo ortada .... kimsye alın demedim demem.. satın demedim demem.. burayı okuyup da mal alan zaten bıraksın bu işi...sadece fikir paylaşımı ...ytd değildir... esen kalın..
Artık yazmıyacağım. Kimseye umut verip vebal almak istemem... her koyun kendi bacağından asılır... ytd değildir...
arkadaşlar bişey sorucam bunun tahta yapıcısı meri teyze mi ? sabahtan aldığı kağıtları akşam 17:59 da fiyata bakmadan serbest fiyattan satıyor. dikkatimi çekti hergün aynı şeyi yapıyor...
Borsanın şov yaptığı günde yine eksi kapatması hiç dikkati mi çekmedi :kahkah: :kahkah:
YTDeğildir...
lanet olsun