https://i.hizliresim.com/en8vem.png
Printable View
bu yapi kredi yatirim daha 7 Mayıs 2020 tarihinde 32.40 hedef fiyat verip 12 ve 13 mayis tarihlerinde 1.2 milyon lotu tahtaya gömen araci kurum degilmi !??? sonra ki gunlerde de gömmelere doyamadı !!!
şimdi ne olmus ! 25 gunde şirkette yangin falan mi çıkmis da 32.40'dan 23.80 hisse fiyatina dusmusler !!!
bu yapi kredi yatirimda bu analizi yapan analiste buradan sesleniyorum okur yada okumaz ama bilesinki "ahlaksizsin" senin orada hala nasil calismana izin veriyorlar !!!
ben senin yoneticin olsam seni cagiririm ve hemen is akdini feshederim. ama hepsi ayni hikaye olduklari icin ! ama spk bunlara vermis yetkiyi bir kere bile denetlemiyor ? boyle yatirim tavsiyesi mi olur demiyor , 25 gunde ne degisti !!!
neyse ???
Sonuçta kimse kimseye para kazandırmaz bu raporların hepsine kuşku ile bakmak gerekir. Uzun süre bu piyasaları takip ediyorum önceleri gazete ve ekonomi dergileri ile yaptıkları spekülasyonu şimdi sosyal medya aracılığı ile yapıyorlar. Bunları okuyun ama hep kuşku ile yaklaşın ve en önemlisi temel analiz. Hem ülkenin hem de dünyanın durumunu iyi analiz yapıp şirketi iyi inceleyerek yatırıp yapmak gerekir yoksa ınsanlar üç kuruş için bir birine yapmayacağı numara yok. Bu yüzden düzenli temettü veren hisselere uzun vadeli yatırım yapmaktan başak çare yok .Düzenli temettü belki paranı uzun vadede enflasyona karşı korur. Düzenli temettü demek hissenin kar etmesi demek.aefes yatırımlarını bitirip borcunu bitirdikten sonra karını dağıtırsa gayet iyi yatırım olur çünkü sonuçta içecek hissesi ınsanlar tüketmek zorunda
Borsada yabancı satarken yerli alıyor. Ancak kulvarlar farklı. Yerli genellikle yabancının olmadıgı hisseleri alıyor. Böyle olunca yerli borsaya yön veriyor. Bu aşamada aefes de yabancı satışı hala devam ediyor. çok ucuz oldugu için yerli alıcılar perşembe cuma bir yüklendiler. Ancak malum bu iş sermaye işi olunca nefesleri çabuk tükendi gibi gözüküyor. anlaşılan yerlinin diger senetlerden para kazanıp buraya gelmelerini bekleyecegiz biz hissede olanlar. çünkü yabancı degil almak, her alıcı buldugunda satmaya devam ediyor
Hemde ne zaman düşüyorlar cuma günü kapanışta 30 kademe çıkmışken yani robotları is yapamazken yani tutup 18.80 görmemesi için son anda satış yapıp 500.000 adetten fazla 18.54 e satış koyarken. Sonuçta borsadır düşerde inerde ama bu hemde 7 mayıs da 32.40 hedef vermişken. Insan malı robot kaptırdı hemide açığa mı diye de düşünmüyor degil eğer öyle iseler beter olsunlar. Biz se safiz ya da karanlık oda da alanlar da saf satacağız. Ytd sadece kendi temennimindir 😂
Akla kara cumaya belli olur 😎
Tamı tamamına 1.563.589 adet hisseyi kaptırmışken. Neyse benim görüşüm asla yrd.
Haftaya baskı için mal atarken görebiliriz tahmini.