istisna olsun yazmayacağım demiştim spek efendi rezilce aşağı bastı hisseyi aşağıdan ellemedim bana kaptırdığını toplaması için toplayabildi mi bilmiyorum ama bu panik durumunda toplayamadı ise benden günah yine gitmiş olacak bana verdiğinin bir kısmını alttan aldıysan bir kısmını da üstten alırsın artık neyse bu olay olayın önemsiz tarafı bunun için kendime şu şarkıyı armağan edip farklı bir konuya değinip kaçayım sessizliğime
https://www.youtube.com/watch?v=7Lb3...od%C3%BCksiyon
asıl olay şu ki 1 haftada 2 müşteri aldı ironsphere şu olayların kapa düşmesi gerçekleşse kağıt şu an katından yukarıda olurduneyse burdan mallanmak için fırsat verdikçe bizde alırız dediğim gibi şu an gartner da 19 review olmuş bu son 12 aylık yeni müşteri sayısı toplam en az 37 müşterisi var yurtdışında firmanın son aldığımız müşterinin büyüklüğü 10 ila 30 milyar usd aralığında büyüklüğü mevcut söylenecek hiç birşey yok isterse bilanço zarar gelsin neye oynuyosun anlamadım spekcik bu panikte mal toplayamayanın malını toplarlar
+1 müşteri büyüklüğü 10 ila 30 milyar usd aralığıında yaz kenara kap gelmedi diye tavan olmuyor sadece saçmalık bu ve bundan faydalanan birileri varsa bizde faydalanacağız yok öyle yağma.