Bu defa 3 günlük tatil vardı ankaranın en büyük ilçesindeki en büyük hastanesinde cuma günü test yaptırırken önümde sadece 2 kişi vardı ve arkamda hiç kimse yoktu
Printable View
Kişisel görüşüm ve tahminim Biden soykırımı açıklaması felan yarın için fazla etkisi olacağını düşünmüyorum yani yıllardır aynı masal aynı terane gibi bir şey oldu , özünde uluslararası hukuk olarak kabul edilmiş bir konu değil ki almanların yahudilere ödedikleri tazminata benzer şeyler olsun.Yıllardır duyarız sözde ermeni tasarısı , sözde ermeni tasarısı ............….tarafsızca konuşmak gerekirse her şey arşivlerde mevcuttur tarihçiler hukukçular oturur Osmanlı arşivlerini araştırır karar verirler böyle bir konu yani birisi şöyle demiş diğeri başka şeyler söylemiş bunların bir önemi yok bence.yarası olan gocunur derler araştırılsın kardeşim farklı ülkelerden tarafsız gözlemciler bilim adamları bir araya gelir komisyon kurulur , bu komisyonda Ermeni bilim insanları hukukçularıda olsun ak koyun kara koyun belli olsun.Türkiye asılsız sözde suçlamaların eziyetini çekmek zorunda değildir.
Şuan ki yoğun bakım da gençler de azımsanmayacak kadar çok. Yaş iyice düştü kendinize dikkat edin lütfen
Acaba soykırım kelimesi ile mi yırtık. Bizden nota vs çıkmadı.
Yan apartmanda beş pozitif. Bu zamana kadar kaçmaya çalıştım korona'dan ama kaçış yok gibi.
Aşıya da ulaşamıyorum. Meslek grubumda öncelik sırasında en son sıradayım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
İsrail'de 10 ay sonra ilk kez koronavirüs salgınından dolayı ölüm kaydedilmedi. Haber Hafta Sonu’nda Ata Maden anlattı:
âİsrail’in başarılı olmasının en büyük etkisi aşılardırâ
https://twitter.com/Medyascopetv/sta...251548676?s=20