Orduya hareket serbestisi verilmiş. Çok ölen vardır. Hemen bastırılır.
Printable View
Orduya hareket serbestisi verilmiş. Çok ölen vardır. Hemen bastırılır.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan, Erdoğan'ın 'Utanmadan, sıkılmadan sokağa dökülecekler' sözlerine cevap
"Beyefendi sokağa çıkmamızı istiyor ancak çıkmayacağız zorlayacak ama çıkmayacağız. Bizim kitabımızda sokağa çıkmak diye bir şey yok.
Alıntı:
Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan, Erdoğan'ın 'Utanmadan, sıkılmadan sokağa dökülecekler' sözlerine cevap
"Beyefendi sokağa çıkmamızı istiyor ancak çıkmayacağız zorlayacak ama çıkmayacağız. Bizim kitabımızda sokağa çıkmak diye bir şey yok.
:))))))))))))))))))))))Alıntı:
Tuncer Şengöz
@TuncerSengoz
·
17d
Sabırla sandığı bekleyeceksiniz sonra tıpış tıpış sandığa gidip biz kime dersek ona oy atacaksınız. Gece yarısı atı alan Üsküdarı geçerken ben ekranların karşısına geçip böyle bir şey olabilir mi diye çok sert bir şekilde tepkimi göstereceğim. Sonra bir dahaki seçimi bekleyeceğiz.
Tabanını kontrol edemeyeni hemman değiştirirler, urasını hiç merak etmeyiniz.
Laf dinlemeyen olursa; pıhtı atar, koronadan gider, eşek teper, arı sokar...
Pek çok salak; irakı çekip, forumlarda yaza çiza, ossura mossura, ''muhalefet ettik de demokratik ortamda iktidarı devirdik'' diyeceklerdir tabii ki...Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
Seçimlerden sonra hükümet değiştiğinde ne yazıp çizeceğiz diye geçti aklımdan.
Sanırım skandalların detaylarını öğrenip yazarız bir de kedi videoları paylaşırız.
Milyon vaka var. Çıkmayın abi evinizden. 15 güne İstanbul'dan silinip gider bu hastalık...Alıntı:
Aydınlık
@AydinlikGazete
·
40sn
İstanbul'daki hastanelerde Omicron yoğunluğu
Ne oldi be ya???? Bekliyorduk...Alıntı:
milliyet.com.tr
@milliyet
·
8d
Donald Trump, Florida’da 6 Ocak’ta yapılacak olan basın toplantısını iptal ettiğini açıkladı
Ortalık karıştı, düzen bozuldu, yetiş be Reyis...
Alin hanımı gormemissindir diye yazdıydım.
Unutkanlık ayrıca var.
Gecen hafta domuz gribi mi oldum, omikron mu .. negatif ciktim ama omikron tarifine tam uyuyordu semptonlar.
Abi öksürük kesildiyse negatifsin...Çok kafaya takıyorsan bir test daha yaptır, negatifse negatifsindir, artıgın kafaya takma.
Yalnız biraz önce, Fatih Çarşamba pazarında, Akp'yi savunmaya kalkan birini az daha linç ediyorlardı.
:)))))))))))))))))))))) Aman deyim millet burnundan soluyor.
Adam önce kabadayılığa yeltendi fakat tepkiyi görünce tabanları poposuna vurarak kaçtı. :)))))))))))))))
Orada durup, konuşmaya devam etse hastanelik olabilirdi.
Olay tv kameralarının önünde oldu. Sanmam yayınlanmaz.